GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Ονόματα - ανατροπές! Προσοχή, ακολουθεί spoiler!

GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Αυτή είναι η τελική τριάδα του GNTM. Τα κορίτσια που πάνε τελικό, φέρνουν ανατροπές, καθώς κάποιες δεν τις περιμέναμε να φτάσουν μέχρι τέλους.

Τα γυρίσματα έχουν φτάσει στο τέλος του και τα κορίτσια που έφτασαν μέχρι τέλους ήδη έχουν βγει.

Πριν από λίγες ημέρες οι τέσσερις κριτές ταξίδεψαν μέχρι το Μιλάνο με σκοπό να πραγματοποιηθούν μερικά γυρίσματα για τον ημιτελικό και η τελική τριάδα διέρρευσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στο τέλος φτάνουν η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Μαρία ή αλλιώς το Μπράτης girl, και η Κέισι ένα όνομα που δεν πίστευαν τόσο στην αρχή οι κριτές.

GNTM: Αδιανόητο! Η αδερφή της Μαρίας είναι γνωστή τραγουδίστρια!

Είναι σχεδόν αδιανόητο! Η αδερφή της Μαρίας από το GNTM είναι γνωστή τραγουδίστρια!

Είναι μία από τις παίκτριες που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήδη από την οντισιόν της, όπου τους εντυπωσίασε όλους με το μοναδικό της κορμί αλλά και τον χαρακτήρα της.

GNTM: Ατύχημα στο πλατό και μια παραλίγο λιποθυμία! Τρομαγμένοι οι κριτές! (Βίντεο)

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» ήρθε να κάνει μία νέα αποκάλυψη για τη Μαρία την αγρότισσα και συγκεκριμένα, για την αδερφή της! Το όνομά της είναι Μάντυ Κώσκου και είναι διάσημη τραγουδίστρια στην περιοχή της μιας και θεωρείται, η "αρχόντισσα" του πανηγυριού.

Συγκεκριμένα, η Μάντω Κώσκου ζει στο Άργος όπου είναι ευρέως γνωστή για τα γλέντια στα οποία συμμετέχει και ξεσηκώνει τον κόσμο. Μάλιστα οι δύο αδερφές μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, κάτι που έχει αποκαλύψει και η Μαρία.

GNTM: Η Μαρίνα Γρηγορίου μίλησε για όλα! "Έχω πάθει σοκ"!

Καλεσμένη στην "Φωλιά των ΚουΚου" και την Κατερίνα Καραβάτου ήταν σήμερα η Μαρίνα Γρηγορίου, που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Η πρώην παίκτρια μίλησε για όλα, "Έχω πάθει σοκ"!

Δεν δίστασε να σχολιάσει τις FF, αλλά και το τι βλέπουμε διαφορετικά εμείς στις οθόνες μας κάθε βδομάδα!

GNTM Highlights: Το ατύχημα στο πλατό, το "δηλητήριο" της Κάτιας και το "θάψιμο" στον Μπράτη! (Βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα η ίδια τόνισε πως της έκανε εντύπωση η στάση της Ασημίνας, μιας και μέσα στο σπίτι διατηρούσε πολύ καλό προφίλ.

«Έχω πάθει σοκ με την Ασημίνα. Η αλήθεια είναι ότι γενικά εγώ κρίνω έναν άνθρωπο από τα μάτια και το βλέμμα του. Λίγο φανταζόμουν πως είναι σαν χαρακτήρας αλλά γενικά πίσω από τις κάμερες και σε εμάς ήταν πολύ καλή, να βοηθήσει, ότι είναι δίπλα μας, ότι δεν έχει κάποια σχέση με τον χαρακτήρα που δείχνουν οι υπόλοιπες “FF” και τελικά στα Q τα δίνει όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια.

Ενώ συμπλήρωσε για το bullying στο σόου, «Εκείνη τη στιγμή απλώς μου βγήκε να το πω, για να καταλάβουν και οι κριτές αυτό που γίνεται. Δεν το είπα, απλώς για να το πω, ότι η Κάτια κάνει bullying στην Ελευθερία. Η Κάτια είναι δυναμικός χαρακτήρας. Oι FF ζήλευαν την Ελευθερία επειδή τα πήγαινε καλά στις δοκιμασίες».