Όλγα Καλογήρου: Βγήκε από το GNTM και έκανε την απόλυτη αλλαγή! Δεν είναι πια όπως τη θυμάστε!

Της πάει τρομερά πολύ!

Όλγα Καλογήρου: Βγήκε από το GNTM και έκανε την απόλυτη αλλαγή! Δεν είναι πια όπως τη θυμάστε!

Η Όλγα Καλογήρου βγήκε από το GNTM και έκανε την απόλυτη αλλαγή απάνω της! Δεν είναι πια όπως τη θυμάστε!

Η νεαρή καλλονή έγινε γνωστή μέσα από τον συμμετοχή της στον διαγωνισμό μόδας του Star και έγινε αμέσως πολύ αγαπητή από το κοινό, αφού ήταν από τις κοπέλες που τα έλεγε «έξω από τα δόντια», αλλά και μία από τις πιο όμορφες παρουσίες!

Η Όλγα Καλογήρου είδαμε πως πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από το σπίτι του GNTM αφήνοντας πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το 20χρονο μοντέλο μετά την αποχώρησή της φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και εμάς μας άρεσε ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, άφησε πίσω τα ginger μαλλιά της και επέστρεψε ξανά στο ξανθό χρώμα με το οποίο και την γνωρίσαμε στις οντισιόν.

Η Όλγα είναι ακόμη πιο γλυκιά, εντυπωσιακή και όμορφη και το καρέ που αποφάσισε να διατηρήσει τονίζει τέλεια το πρόσωπό της!

Δείτε σχετική φωτογραφία:

Όλγα Καλογήρου GNTM

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM και τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Η αδιανόητη αποχώρηση και οι δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις.

Ανατροπές θα έχουμε αυτές τις ημέρες στο ριάλιτι των μοντέλων στο STAR και σίγουρα θα έχουμε ξεσπάσματα, αλλά και χαρές.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή!

Όπως φαίνεται την Τρίτη έχουμε μια αποχώρηση - έκπληξη, καθώς πρόκειται για μια κοπέλα που ήταν φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Ελευθερία, η οποία στις τελευταίες δοκιμασίες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, με αποτέλεσμα να πάρει την χειρότερη φωτογραφία και να αποχωρήσει από το σπίτι.

GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Οι εξελίξεις, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτές. Συγκεκριμένα, θα έχουμε και δυο επιστροφές «βόμβα», καθώς πρόκειται για ονόματα που κόπηκαν από την αρχή.

Αυτές δεν είναι άλλες, από την Πόπη και την Κατερίνα Πεφτίτση!

TAGS