GNTM: Ξεσπά η Λυδία Κατσικανάκη! Τι συνέβη με το bullying που υπέστη!

"Αντιμετώπισα άσχημες συμπεριφορές"!

GNTM: Ξεσπά η Λυδία Κατσικανάκη! Τι συνέβη με το bullying που υπέστη!

Ξεσπά η Λυδία Κατσικανάκη! Τι συνέβη με το bullying που υπέστη πρώην παίκτρια του GNTM;

Η ίδια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και πως κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση!

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

«Όλοι το βλέπουν θετικά, δεν περίμενα να είναι τόσο ανοικτοί. Λαμβάνω πολλά θετικά μηνύματα και, όταν με συναντούν, μου λένε πως τους δίνω πολλή δύναμη. Αρκετοί γονείς που έχουν παιδιά με την ίδια ασθένεια, μου λένε πως παίρνουν δύναμη από μένα.

Στο σχολείο ήταν αλλιώς. Αντιμετώπισα άσχημες συμπεριφορές. Όταν ο κόσμος δεν έχει ενημέρωση, όταν δεν έχεις τρόπους από το σπίτι σου, συμβαίνει αυτό. Όμως, εγώ δεν γύρισα ποτέ σπίτι μου κλαίγοντας και αυτό το οφείλω στους γονείς μου, που μου το είχαν περάσει σαν να μην έχω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Λυδία Κατσανικάκη.

Ενώ συμπλήρωσε για την προσωπική της ζωή, «Έπεφτα πάντα σε ανθρώπους που μου έλεγαν “δεν το βλέπω αυτό πάνω σου”. Είναι και πώς το νιώθεις εσύ».

Γέννησε παίκτρια του GNTM! Οι φωτογραφίες στο κρεβάτι με το νεογέννητο!

Γέννησε πρώην αγαπημένη παίκτρια του GNTM και δημοσίευσε τις πρώτε φωτογραφίες από το μαιευτήριο και συγκεκριμένα, από το κρεβάτι μαζί με το νεογέννητο.

Την γνωρίσαμε ως την «μαύρη γαζέλα» μέσα από το ριάλιτι μοντέλων και είναι από τις πιο γνωστές που έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος για την Νάιλα, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της, Γιώργο και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αδερφή της, αναρτώντας μερικές φωτογραφίες με την οικογένεια της και το νεογέννητο μωράκι της.

«Σήμερα στις 00:30 γεννήθηκε η ανίψια μου μια μεγάλη χαρά και ευτυχία..! Γεννήθηκε ένα κοριτσάκι πανέμορφο και γλυκό..! Τόσο όμορφο που δεν έχω λόγια να πω…! Σας αγαπώ και τους δυο όσο τίποτε άλλο και εσένα που με μεγάλωσες την πιο γλυκιά πανέμορφη ανίψια».

Γέννησε παίκτρια του GNTM

GNTM μοντέλο παιδί

GNTM νεογέννητο

TAGS