GNTM: Αποκάλυψη - σοκ! Ποια παίκτρια ζύγιζε 39 κιλά; «Έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου»! (Βίντεο)

Ανατριχιαστική εξομολόγηση!

GNTM: Αποκάλυψη - σοκ! Ποια παίκτρια ζύγιζε 39 κιλά; «Έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου»! (Βίντεο)

Αποκάλυψη - σοκ! Ποια παίκτρια του GNTM ζύγιζε 39 κιλά και μεταξύ άλλων λέει «έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου»;

Η νεαρή κοπέλα έγινε γνωστή με την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την νευρική ανορεξία στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στα κορίτσια που βιώνουν κάτι παρόμοιο.

Ο λόγος για την Κατερίνα Βισέρη, η οποία αποκάλυψε πως κάποια στιγμή έφτασε να ζυγίζει μόλις 39 κιλά με ύψος 1,76.

GNTM STAR Κατερίνα Βισέρη ανορεξία

Η ίδια ανέφερε ότι την ενοχλούσαν πολύ τα πόδια της, αφού δεν ήταν όσο αδύνατα ήθελε και δεν έμοιαζαν με εκείνα των μοντέλων. GNTM: Ξεσπά η Λυδία Κατσικανάκη! Τι συνέβη με το bullying που υπέστη!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αρχικά πήρα πτυχίο στη Νομική τρώγοντας μόνο καρπούζι. Ξεκινάς με δίαιτες, εντάσεις στη διατροφή σου λίγο πιο υγιεινά πράγματα, μετά κόβεις κάποια σνακ, μετά μειώνεις το βραδινό, μετά δεν τρως καθόλου βραδινό, μετά κόβεις γεύματα και κάπως έτσι με πήρε η μπάλα και έτρωγα ένα μήλο ή μια σαλάτα την ήμερα. Όταν έτρωγα ένα μήλο την ήμερα στην αρχή λειτουργούσα μια χαρά, στη συνέχεια είχα απώλεια μνήμης. Είχα γαστρεντερικά θέματα, έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου, είχα ταχυπαλμία, ξερό δέρμα, πρόβλημα με τα δόντια. Δεν έβλεπα το φαγητό πότε ως βιολογική ανάγκη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM και τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Η αδιανόητη αποχώρηση και οι δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις.

Ανατροπές θα έχουμε αυτές τις ημέρες στο ριάλιτι των μοντέλων στο STAR και σίγουρα θα έχουμε ξεσπάσματα, αλλά και χαρές.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή!

Όπως φαίνεται την Τρίτη έχουμε μια αποχώρηση - έκπληξη, καθώς πρόκειται για μια κοπέλα που ήταν φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Ελευθερία, η οποία στις τελευταίες δοκιμασίες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, με αποτέλεσμα να πάρει την χειρότερη φωτογραφία και να αποχωρήσει από το σπίτι.

GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Οι εξελίξεις, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτές. Συγκεκριμένα, θα έχουμε και δυο επιστροφές «βόμβα», καθώς πρόκειται για ονόματα που κόπηκαν από την αρχή.

Αυτές δεν είναι άλλες, από την Πόπη και την Κατερίνα Πεφτίτση!

TAGS