GNTM: Spoiler - βόμβα! Αυτή είναι η κοπέλα που μας αποχαιρετά στον ημιτελικό!

Spoiler alert!

GNTM: Spoiler - βόμβα! Αυτή είναι η κοπέλα που μας αποχαιρετά στον ημιτελικό!

Μεγάλο spoiler - βόμβα έσκασε για το GNTM! Αυτή είναι η κοπέλα που μας αποχαιρετά στον ημιτελικό! Δεν θα πιστέψετε ποια αποχωρεί!

Οι εβδομάδες προχωρούν και τα περιθώρια στενεύουν, με αποτέλεσμα οι αποχωρήσεις να κρίνονται στην λεπτομέρεια!

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

Και αν εμείς βλέπουμε ακόμα αρκετά κορίτσια μέσα στο σπίτι, υπάρχουν αρκετές που έχουν φύγει μιας και τα επεισόδια έχουν γυριστεί ήδη. Τις τελευταίες μέρες η παραγωγή του ριάλιτι μόδας βρέθηκε στο Μιλάνο, όπου έλαβε χώρα ο ημιτελικός, στον οποίο αναδείχτηκε η τελική τριάδα!

Τον τίτλο λοιπόν για το επόμενο next top model θα κριθούν να ζητήσουν οι κριτές από τις: Κέισι, Κάτια και Άννα Μαρία!

Όσο για την κοπέλα που μας χαιρετά ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό είναι η Χαρά Παππά.

GNTM αποχώρηση

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM και τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Η αδιανόητη αποχώρηση και οι δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις.

Ανατροπές θα έχουμε αυτές τις ημέρες στο ριάλιτι των μοντέλων στο STAR και σίγουρα θα έχουμε ξεσπάσματα, αλλά και χαρές.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή!

Όπως φαίνεται την Τρίτη έχουμε μια αποχώρηση - έκπληξη, καθώς πρόκειται για μια κοπέλα που ήταν φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Ελευθερία, η οποία στις τελευταίες δοκιμασίες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, με αποτέλεσμα να πάρει την χειρότερη φωτογραφία και να αποχωρήσει από το σπίτι.

GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Οι εξελίξεις, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτές. Συγκεκριμένα, θα έχουμε και δυο επιστροφές «βόμβα», καθώς πρόκειται για ονόματα που κόπηκαν από την αρχή.

Αυτές δεν είναι άλλες, από την Πόπη και την Κατερίνα Πεφτίτση!

GNTM- Spoiler! Επιστροφές και αποχωρήσεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler για το GNTM! Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας θα δούμε δυνατές αποχωρήσεις αλλά και επιστροφές!

Οι εβδομάδες προχωρούν και τα περιθώρια στενεύουν καθώς πλησιάζουμε στην ανάδειξη της νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων!

Όλγα Καλογήρου: Βγήκε από το GNTM και έκανε την απόλυτη αλλαγή! Δεν είναι πια όπως τη θυμάστε!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν από το σπίτι του GNTM αποχωρεί η Ελευθερία Καρναβά αλλά και η Εμμανουέλα- Μαρία Μάινα. Τα δύο κορίτσια αποτελούσαν φαβορί με την πρώτη να είναι η παίκτρια που κατέκτησε το golden pass και εντυπωσίασε ουκ ολίγες φορές τους κριτές. Όσο για την Εμμανουέλα, η ομορφιά της είχε τραβήξει τα βλέμματα από το πρώτο λεπτό, ενώ το καινούργιο της αντρικό look έκανε τους κριτές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Μία ανακοίνωση της παραγωγής ωστόσο έρχεται να ταράξει τα νερά μιας και τρεις κοπέλες θα επιστρέψουν στο σπίτι! Ο λόγος για την Εμμανουέλα, η οποία πριν προλάβει να αποχωρήσει επιστρέφει στο σπίτι, για την Πόπη Γαλέτσα και την Κατερίνα Πεφτίτση, δύο κοπέλες που αποχώρησαν από την πρώτη κιόλας δοκιμασία λόγω της υψοφοβίας τους.

Εμμανουέλα ΜάιναΚατερίνα ΠεφτίτσηΠόπη Γαλέτσα

TAGS