Σπυρούλα Κάιζερ: Μετά το GNTM τα άσχημα νέα της χτύπησαν την πόρτα!

Το δυσάρεστο συμβάν που την ψυχοπλάκωσε!

Σπυρούλα Κάιζερ: Μετά το GNTM τα άσχημα νέα της χτύπησαν την πόρτα!

Μετά το GNTM τα άσχημα νέα χτύπησαν την πόρτα της Σπυρούλα Κάιζερ! Η πρώην παίκτρια δήλωσε τα δυσάρεστα στην κάμερα του Star!

Μιλώντας στην "Φωλιά των ΚουΚου", η Σπυρούλα μίλησε για την προσωπική της ζωή!

GNTM: Spoiler - βόμβα! Αυτή είναι η κοπέλα που μας αποχαιρετά στον ημιτελικό!

Το 24χρονο μοντέλο από την Κύπρο, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, χώρισε με τον σύντροφό της. Όπως ανακοίνωσε οι δυο τους διάλεξαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους έπειτα από δύο χρόνια, λόγω απόστασης.

Χαρακτηριστικά είπε, "Είμαι μόνη. Είχα σχέση δυο χρόνια, αλλά μετά το παιχνίδι επειδή θέλω να μετακομίσω Αθήνα και να πάω στο εξωτερικό… Λίγο η απόσταση. Είμαι 100% στα επαγγελματικά μου, άρα έπρεπε να τελειώσει κάπως αυτό".

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Σπυρούλας Κάιζερ μετά την αποχώρησή της!

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Σπυρούλας Κάιζερ αμέσως μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Ήταν μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στο διαγωνισμό. Η Σπυρούλα Κάιζερ μας έκλεψε τις καρδιές ήδη από την οντισιόν της!

GNTM: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί! Δεν το πίστευε κανείς! (Βίντεο)

Μετά τη χτεσινή της αποχώρηση, το εκρηκτικό μοντέλο έκανε την πρώτη της ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει όλη την παραγωγή του ριάλιτι, τους κριτές αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ενώ ξεκίνησε το μήνυμά της με μία σπόντα!

«Με διώξανε από το σαφάρι της Αφρικής και με στείλανε πίσω στο σαφάρι του Ντουμπάι. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του Star και του GNTM και φυσικά την αγαπημένη μου coach Έλενα Χριστοπούλου, τη μία και μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί και τους κριτές μας…

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε μένα και που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον κόσμο όπου με στήριζε σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Σας αγαπώ πολύ».

σπυρούλα κάιζερ

TAGS