GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στο Μιλάνο!

Τα είπε όλα!

GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στο Μιλάνο!

Ο Άγγελος Μπράτης μας αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στο Μιλάνο στα γυρίσματα του ημιτελικού του GNTM!

Οι κριτές επέστρεψαν από το Μιλάνο όπου γυρίστηκε ο ημιτελικός του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων. Σε λίγο καιρό, θα δούμε στις οθόνες μας τα επεισόδια από την Ιταλία ωστόσο μέχρι τότε, οι κριτές μας δίνουν λίγη... "τροφή" σχετικά με το τι έγινε.

GNTM: Αδιανόητο! Η Ελευθερία «έθαψε» τον Άγγελο Μπράτη! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στις κάμερες και επιβεβαίωσε πως έχουν καταλήξει στην επιλογή της τελικής τριάδας. Έτσι, ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε: «Φτάσαμε στην τελική τριάδα. Ήταν όλα πολύ ωραία. Θα τα δείτε όλα»

Άγγελος Μπράτης: Είναι σαν δυο σταγόνες νερό με την μητέρα του! Πήγε στο GNTM! (Βίντεο)

Ο Άγγελος Μπράτης με την μητέρα του μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό με την μητέρα του. Πήγε στο GNTM και την σύστησε στα κορίτσια.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής, ετοίμασε μια ξεχωριστή έκπληξη στα κορίτσια, μετά το χθεσινό επεισόδιο που είδαμε στο STAR.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, ο Άγγελος Μπράτης συστήνει την μητέρα του λέγοντας: «Φτιάχνει πάντα τα πιο δύσκολα ρούχα όλων των κολεξιόν. Για όσους δεν κατάλαβαν την ομοιότητα, πρόκειται για την μαμά μου, την κυρία Έλλη».

Άγγελος Μπράτης: Είναι σαν δυο σταγόνες νερό με την μητέρα του! Πήγε στο GNTM!

Και πραγματικά, η ομοιότητα του σχεδιαστή με την μητέρα του είναι εμφανής.

GNTM: Έγινε έξαλλος ο Μπράτης με την Άννα! «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος με την Άννα! Της είπε χαρακτηριστικά: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»!

Η αποψινή δοκιμασία στο ριάλιτι μόδας του Star είναι να ποζάρουν τα μοντέλα στον φακό του φωτογράφου – ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου.

Η δοκιμασία για τα κορίτσια έφτασε στο τέλος της και στη συνέχεια τα επίδοξα μοντέλα στάθηκαν μπροστά από τους κριτές για να σχολιάσουν τις φωτογραφίες τους.

Η φωτογραφία της Άννας όμως δεν άρεσε στους κριτές κι εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί χρησιμοποιώντας την αδιαθεσία που ένιωσε.

Τότε ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος και την ρώτησε αν θέλει να αξιολογήσουν την φωτογραφία με επιείκεια και μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»!

Ειρήνη Καζαριάν: Ξανά στο GNTM το μοντέλο! Σε ποιο ρόλο θα την δούμε;

Δείτε το σχετικό βίντεο: