GNTM: Άγριος καβγάς για Κάτια και Μαρία! Αδιανόητες φωνές και Γαλλικά - «Γα@ το σπίτι μου»! (Βίντεο)

Της πέταξε την πατσαβούρα και σηκώθηκε έφυγε!

GNTM: Άγριος καβγάς για Κάτια και Μαρία! Αδιανόητες φωνές και Γαλλικά - «Γα@ το σπίτι μου»! (Βίντεο)

Άγριος καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα στην Κάτια και Μαρία στο σπίτι του GNTM. Αδιανόητες φωνές, ενώ δεν έλειψαν και τα Γαλλικά όπως «Γα@ το σπίτι μου».

Τα κορίτσια εδώ και πολλές ημέρες δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους και υπάρχουν αρκετές εντάσεις στο παιχνίδι με την μια να προσπαθεί να διώξει την άλλη.

Πλησιάζουμε στην τελική δεκάδα και όπως είναι φυσικό, το άγχος των κοριτσιών και οι εντάσεις μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού αυξάνονται.

Σήμερα, η Κάτια έγινε έξαλλη με την Μαρία η οποία δεν καθαρίζει το μάτι της κουζίνας όταν μαγειρεύει το φαγητό της και την αφήνει βρώμικη.

Σήμερα, της έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση ανάμεσα τους. Η Μαρία σήμερα έχει κεντρικό ρόλο στο επεισόδιο.

Στην πρώτη δοκιμασία πέταξε μια απίστευτη ατάκα για τον σύντροφο της Χαράς, Μπουράκ Χακί

Στην δοκιμασία επιβράβευσης, τα κορίτσια μεταμφιέστηκαν σε 50s νοικοκυρές και κλήθηκαν να πουλήσουν, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

«Έτοιμο το ντολμαδάκι και αν δεν αρέσει στον άντρα σας να του κάτσει στο λαιμό», είπε η Χαρά, κάνοντας όλες τις κοπέλες να πέσουν κάτω από τα γέλια.

GNTM: Ποιος παίκτης του MasterChef μαγείρεψε για τον Μπράτη και τις παίκτριες; (Βίντεο)

Ποιος παίκτης του MasterChef μαγείρεψε για τον Μπράτη και τις παίκτριες στο GNTM; Τον είδαμε και παραλίγο να μην τον αναγνωρίσουμε.

Ένα πολύ όμορφο δείπνο σε εστιατόριο πολυτελείας κέρδισε στη δοκιμασία επιβράβευσης η Κάτια, παίρνοντας μαζί της την Ασημίνα.
Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef τους παρουσίασε τα γευστικά πιάτα που είχε ετοιμάσει για την νικήτρια της δοκιμασίας, μιας και είναι ο σεφ του εστιατορίου.
Ο λόγος φυσικά για τον Σάββα Ληχανίδη.

GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στο Μιλάνο!

Ο Άγγελος Μπράτης μας αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στο Μιλάνο στα γυρίσματα του ημιτελικού του GNTM!

Οι κριτές επέστρεψαν από το Μιλάνο όπου γυρίστηκε ο ημιτελικός του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων. Σε λίγο καιρό, θα δούμε στις οθόνες μας τα επεισόδια από την Ιταλία ωστόσο μέχρι τότε, οι κριτές μας δίνουν λίγη... "τροφή" σχετικά με το τι έγινε.

GNTM: Αδιανόητο! Η Ελευθερία «έθαψε» τον Άγγελο Μπράτη! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στις κάμερες και επιβεβαίωσε πως έχουν καταλήξει στην επιλογή της τελικής τριάδας. Έτσι, ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε: «Φτάσαμε στην τελική τριάδα. Ήταν όλα πολύ ωραία. Θα τα δείτε όλα»

TAGS