GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Καρναβά μετά την αποχώρησή της!

Βουρκωμένη η παίκτρια δηλώνει!

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Καρναβά μετά την αποχώρησή της!

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Καρναβά μετά την αποχώρησή της από το GNTM βγήκαν!

Η παίκτρια φανερά στεναχωρημένη μίλησε για την εμπειρία της!

GNTM: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί! Δεν το πίστευε κανείς! (Βίντεο)

«Έκανα πάρα πολύ καλές αληθινές φίλες που θα τις έχω σε όλη μου τη ζωή πιστεύω. Γιατί είναι πολύ καλά άτομα και συμπαραστεκόμαστε συνέχεια η μία στην άλλη. Νομίζω αυτό θα μου μείνει περισσότερο από το GNTM. Και όλα τα υπόλοιπα σίγουρα» είπε χαρακτηριστικά, και με δάκρυα στα μάτια, λίγα λεπτά μετά την χθεσινή της αποχώρηση.

Η Καρναβά, παρά το γεγονός πως θεωρούταν φαβορί κατέληξε εκτός δεκάδας, έπειτα από την "εκδίκηση" της Κάτιας, που φρόντισε να της δώσει το disadvantage. Η παίκτρια δεν είχε καμία καθοδήγηση όσον αφορά το τι έπρεπε να κάνει με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγει όσο "καυτή" χρειαζόταν για το χθεσινό concept.

GNTM: Η Ελευθερία μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της! «Είμαστε μαζί εδώ και...»! (Βίντεο)

Η Ελευθερία Καρναβά από το GNTM μιλάει ανοιχτά για το σύντροφό της και λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων «Είμαστε μαζί εδώ και...»!

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας του Star έχει προκαλέσει αντιδράσεις από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση, αφού ήταν η έκπληξη του φετινού σόου, καθώς πήρε το Golden Pass.

Μετά το χθεσινό γύρισμα του επεισοδίου του GNTM και οι παίκτριες έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η Ελευθερία Καρναβά μίλησε για την παρεξήγηση που συνέβη με την Μαρία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον σύντροφό της.

«Πρώην μου με είχε βάλει μπροστά στα φώτα του αυτοκινήτου για να δει αν διαγράφεται το εσώρουχό μου μέσα από το φόρεμα» - Σοκ από παίκτρια του GNTM!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η Μαρία με υπερασπίστηκε απλά δε φάνηκε τόσο, γιατί άρχισε αρνητικά την πρότασή της. Εγώ δεν της κρατάω κακία». Και πρόσθεσε: «Ναι, έχω αγόρι. Είναι στην ίδια ηλικία με μένα. 20 χρονών. Είμαστε μαζί έναν χρόνο εννέα μήνες και δύο ημέρες. Τις μετράω!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS