GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε - Ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία; (Βίντεο)

Κλάματα στο πλατό!

GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε - Ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία; (Βίντεο)

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε σήμερα από το σπίτι του GNTM. Ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία και θα έχει το αβαντάς στο επόμενο επεισόδιο;

Στον «αέρα» βρέθηκαν οι δέκα καλύτερες παίκτριες για τις ανάγκες της σημερινής δοκιμασίας.
Αυτή που έκανε το καλύτερο χοροπηδητό ήταν η Χαρά Παππά, η οποία κέρδισε την πρώτη της καλύτερη φωτογραφία, ενώ δεύτερη ήρθε η Άννα Μαρία.
Αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Εμανουέλλα και τα κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα!

GNTM: «Γλέντησαν» στο Twitter τα κορίτσια που μπήκαν στην κουζίνα! Η παραγγελία του Σάββα Κατσίκη και...

«Γλέντησαν» στο Twitter τα κορίτσια που μπήκαν στην κουζίνα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM! Η παραγγελία του Σάββα Κατσίκη και...

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star είδαμε τα κορίτσια να πρέπει να έχουν ερωτικές πόζες ενώ ταυτόχρονα θα έπρεπε να κόβουν κρέας, να καθαρίζουν γαρίδες, κρεμμύδια κλπ.

Οι παίκτριες βρέθηκαν δυο φορές πίσω από τον πάγκο της κουζίνας - κι αν μετρήσεις και τον καβγά της Κάτιας με τη Μαρία στο σπίτι τρεις - αποδεικνύοντας πως δεν έχουν καμία σχέση με τη μαγειρική.

Αρχικά, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μανζαρί ζήτησαν από τις διεκδικήτριες του τίτλου του GNTM να κάνουν ένα σύντομο τηλεοπτικό σποτ για κάποιο εργαλείο ή μηχάνημα που βρίσκουμε στην κουζίνα.

Φυσικά, το Twitter ξεσάλωσε, ανασύροντας από το παρελθόν δεκάδες περιπτώσεις τηλεοπτικών σειρών ή και πραγματικών σποτ με αντίστοιχο θέμα. Πρώτη και καλύτερη, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που επιχείρησε να δελεάσει τον Σπύρο στους «Απαράδεκτους» με μια ιδέα από «9μιση εβδομάδες». «Πήγαινε Δήμητρα να δείξεις πως γίνεται σωστά» γράφει το tweet πάνω από τη φωτογραφία.

Φυσικά, όταν μιλάμε για κουζίνα, τότε όλοι φέρνουν στο νου την πρώτη τηλεμαγείρισσα, τη Βέφα Αλεξιάδου. Άλλωστε, ένα από τα εξαρτήματα της κουζίνας ήταν ένας... τυλιχτής για ντολμαδάκια που με επιτυχία είχε παρουσιάσει η κα. Αλεξιάδου στο παρελθόν.

«Ναι τηλεμάρκετινγκ εκεί; Σάββας Κατσίκης Επτανήσου 12, θα ήθελα να παραγγείλω την πράσινη συσκευή, την μαύρη συσκευή και την κυρία Ζενεβιεβ» γράφει κάποιος άλλος, αναφερόμενος στον αξεπέραστο ρόλο του Σάκη Μπουλά στη σειρά «Σαββατογεννημένες».

Και οι αναφορές σε τηλεοπτικές σειρές και μαγειρική από το παρελθόν δεν έχουν τελειωμό. «Τι μου θυμίζει η σημερινή δοκιμασία του GNTM» γράφει κάποιος με μια φωτογραφία από τον «Τηλεβόα» το κανάλι που γνωρίσαμε από τη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

«Η σωστή, η τίμια η διαφήμιση ενός προϊόντος» αναφέρει κάποιος άλλος και θυμίζει πως η Πέγκυ Καρρά, η γκαρσόβα β' από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» είχε κάνει τηλεπώληση πολύ πριν γεννηθούν ορισμένες από τις διαγωνιζόμενες του GNTM.

Το παιχνίδι της Σωσώς με την Πέπη στα «Εγκλήματα» την ώρα που η δεύτερη ετοίμαζε φύλλο για (δηλητηριασμένη) πίτα, θυμήθηκε άλλος χρήστης του Twitter, παρακολουθώντας το GNTM.

Πηγή: iefimerida.gr

TAGS