GNTM- Spoiler! Αποχωρούν οι δύο δυνατές παίκτριες!

Δεν το περιμέναμε!

GNTM- Spoiler! Αποχωρούν οι δύο δυνατές παίκτριες!

Έσκασε "καυτό" spoiler για το GNTM! Αποχωρούν δύο από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού!

Οι εβδομάδες περνούν και ο κλοιός στενεύει για τις διαγωνιζόμενες του δημοφιλούς ριάλιτι του Star! Ανατροπές γίνονται και δυνατές παίκτριες αποχωρούν μέχρι να φτάσουμε στην μία νικήτρια!

GNTM: Η Μαρτίνα κάνει spoiler- «Αυτή θα είναι η νικήτρια»!

Μέχρι στιγμής αποχώρησε το πρώτο φαβορί, η Ελευθερία Καρναβά, που ήταν και η κοπέλα που είχε κερδίσει το golden pass! Νέα δεδομένα προέκυψαν όμως για δύο ακόμη παίκτριες που αποχωρούν!

Ο λόγος για την Ασημίνα και την Άννα Χατζή, που είναι οι δύο επόμενες παίκτριες που αποχωρούν όπως αποκάλυψε σχετική σελίδα με spoiler του GNTM στο Instagram!

GNTM- Spoiler! Επιστροφές και αποχωρήσεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler για το GNTM! Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας θα δούμε δυνατές αποχωρήσεις αλλά και επιστροφές!

Οι εβδομάδες προχωρούν και τα περιθώρια στενεύουν καθώς πλησιάζουμε στην ανάδειξη της νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν από το σπίτι του GNTM αποχωρεί η Ελευθερία Καρναβά αλλά και η Εμμανουέλα- Μαρία Μάινα. Τα δύο κορίτσια αποτελούσαν φαβορί με την πρώτη να είναι η παίκτρια που κατέκτησε το golden pass και εντυπωσίασε ουκ ολίγες φορές τους κριτές. Όσο για την Εμμανουέλα, η ομορφιά της είχε τραβήξει τα βλέμματα από το πρώτο λεπτό, ενώ το καινούργιο της αντρικό look έκανε τους κριτές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Μία ανακοίνωση της παραγωγής ωστόσο έρχεται να ταράξει τα νερά μιας και τρεις κοπέλες θα επιστρέψουν στο σπίτι! Ο λόγος για την Εμμανουέλα, η οποία πριν προλάβει να αποχωρήσει επιστρέφει στο σπίτι, για την Πόπη Γαλέτσα και την Κατερίνα Πεφτίτση, δύο κοπέλες που αποχώρησαν από την πρώτη κιόλας δοκιμασία λόγω της υψοφοβίας τους.

Εμμανουέλα ΜάιναΚατερίνα ΠεφτίτσηΠόπη Γαλέτσα

GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Αυτή είναι η τελική τριάδα του GNTM. Τα κορίτσια που πάνε τελικό, φέρνουν ανατροπές, καθώς κάποιες δεν τις περιμέναμε να φτάσουν μέχρι τέλους.

Τα γυρίσματα έχουν φτάσει στο τέλος του και τα κορίτσια που έφτασαν μέχρι τέλους ήδη έχουν βγει.

Πριν από λίγες ημέρες οι τέσσερις κριτές ταξίδεψαν μέχρι το Μιλάνο με σκοπό να πραγματοποιηθούν μερικά γυρίσματα για τον ημιτελικό και η τελική τριάδα διέρρευσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στο τέλος φτάνουν η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Μαρία ή αλλιώς το Μπράτης girl, και η Κέισι ένα όνομα που δεν πίστευαν τόσο στην αρχή οι κριτές.

TAGS