GNTM: Ο σύζυγος της Εμμανουέλας ανέβασε μία φωτογραφία όλο νόημα μετά τον χωρισμό!

Της έστειλε ηχηρό "μήνυμα"!

GNTM: Ο σύζυγος της Εμμανουέλας ανέβασε μία φωτογραφία όλο νόημα μετά τον χωρισμό!

Ο σύζυγος της Εμμανουέλας προκάλεσε πανικό με τη δημοσίευσή του! Ανέβασε μία φωτογραφία όλο νόημα μετά τον χωρισμό και την αποχώρηση από το GNTM.

Ήταν μία από τις ομορφότερες παίκτριες του ριάλιτι ωστόσο αποχώρησε σχετικά νωρίς. Η Εμμανουέλα Μάινα τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της όταν μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον σύζυγό της.

Ο Χρήστος, σύζυγος της Εμμανουέλας, θέλησε να στείλε το δικό του μήνυμα στο πανέμορφο μοντέλο μέσα από μία αινιγματική δημοσίευσή του στο Instagram.

Εμμανουέλα GNTM σύντροφος

GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Εμμανουέλας Μάινα μετά την αποχώρησή της!

Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα της Εμμανουέλας Μάινα μετά την αποχώρηση της από το GNTM!

Η πανέμορφη παίκτρια άφησε το ριάλιτι μόδας στο τελευταίο επεισόδιο αν και ήταν μία από τις παίκτριες που είχαν τραβήξει τα βλέμματα με τη μοναδική της ομορφιά και με το νέο της ανατρεπτικό look που της ταίριαζε γάντι!

GNTM: Πρώτη εμφάνιση! Αυτός είναι σύντροφος της Ελευθερίας!

H Θεσσαλονικιά καλλονή θέλησε να στείλει το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρηση μέσα από μία δημοσίευσή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, ποστάροντας τη φωτογραφία από τη φωτογράφηση στην κουζίνα, η Εμμανουέλα έγραψε: «Έφτασε η στιγμή να τελειώσει το δικό μου ταξίδι στο GNTM ..πολλές συγκινήσεις ,δυνατά συναισθήματα αλλά όλα αυτά αφήνουν μια γλυκιά γεύση ! Το να παίρνεις τόση αγάπη είναι το καλύτερο βραβείο και σας ευχαριστω όλους.
Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο του GNTM που μου άνοιξε τον δρόμο της μόδας ,όμως ήρθε η ώρα να τον διασχίσω μόνη μου! Stay tuned...»!

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Καρναβά μετά την αποχώρησή της!

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Καρναβά μετά την αποχώρησή της από το GNTM βγήκαν!

Η παίκτρια φανερά στεναχωρημένη μίλησε για την εμπειρία της!

GNTM: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί! Δεν το πίστευε κανείς! (Βίντεο)

«Έκανα πάρα πολύ καλές αληθινές φίλες που θα τις έχω σε όλη μου τη ζωή πιστεύω. Γιατί είναι πολύ καλά άτομα και συμπαραστεκόμαστε συνέχεια η μία στην άλλη. Νομίζω αυτό θα μου μείνει περισσότερο από το GNTM. Και όλα τα υπόλοιπα σίγουρα» είπε χαρακτηριστικά, και με δάκρυα στα μάτια, λίγα λεπτά μετά την χθεσινή της αποχώρηση.

Η Καρναβά, παρά το γεγονός πως θεωρούταν φαβορί κατέληξε εκτός δεκάδας, έπειτα από την "εκδίκηση" της Κάτιας, που φρόντισε να της δώσει το disadvantage. Η παίκτρια δεν είχε καμία καθοδήγηση όσον αφορά το τι έπρεπε να κάνει με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγει όσο "καυτή" χρειαζόταν για το χθεσινό concept.