Σπυρούλα Κάιζερ: Η πρώην παίκτρια του GNTM έβαλε μίνι φόρεμα και "κόλασε" τα πλήθη!

Ήταν σκέτη "φωτιά"!

Σπυρούλα Κάιζερ: Η πρώην παίκτρια του GNTM έβαλε μίνι φόρεμα και

Η Σπυρούλα Κάιζερ "κόλασε" για μία ακόμη φορά τα πλήθη! Η πρώην παίκτρια του GNTM έβαλε μίνι φόρεμα και τους άφησε όλους "ξερούς"!

Ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες παίκτριες που είδαμε φέτος στο γνωστό ριάλιτι του Star και σίγουρα ξεχώρισε, τόσο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση όσο και με τον χαρακτήρα της που τους κέρδισε όλους ήδη από την οντισιόν της.

Σπυρούλα Κάιζερ: Νέο πλήγμα για την παίκτρια του GNTM! Έπεσε θύμα ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Η Σπυρούλα Κάιζερ είναι κανονική "φωτιά" και δε διστάζει να το δείξει. Σε βραδινή της εμφάνιση, κατάφερε να κλέψει όλα τα βλέμματα και όλα τα φλας των φωτογράφων με το μίνι φόρεμά της.

Πιο εκρηκτική από ποτέ η Σπυρούλα Κάιζερ, "έλαμψε" για μία ακόμη φορά. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" και σας την παρουσιάζει.

σπυρούλα gntm
φόρεμα κάιζερ
Σπυρούλα Κάιζερ μίνι

Παίκτρια του GNTM σοκάρει με τις δηλώσεις της! "Δεν είχα να φάω! Έζησα με καφέδες!"

"Δεν είχα να φάω! Έζησα με καφέδες!" Παίκτρια του GNTM σοκάρει με τις δηλώσεις της! Τα δύσκολα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και την "Φωλιά των ΚουΚου" και αποκάλυψε την άσχημη κατάσταση που είχε περάσει στο παρελθόν!

GNTM- Spoiler! Επιστροφές και αποχωρήσεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας!

Ο λόγος για την Σπυρούλα Κάιζερ. Η ίδια εξομολογήθηκε τα δύσκολα χρόνια που έζησε στην Αμερική, και όχι μόνο, "Στα 18 μου έφυγα για Αγγλία και σπούδασα θεατρολογία και επειδή δε μου άρεσε καθόλου έφυγα και ήρθα Αθήνα για 4 χρόνια. Μετά έφυγα και πήγα Αμερική για 6 μήνες. Στην Αμερική πέρασα δύσκολα. Υπήρξαν και μέρες που μου τελείωναν τα λεφτά. Δεν έτρωγα αλλά ήμουν χαρούμενη. Υπήρχαν και δύο μέρες που δεν είχα φάει και έπινα μόνο καφέδες. Το είπα στη μητέρα μου μετά από καιρό. Δεν ήθελα να στερείται κάτι αυτή για μένα".

Σπυρούλα Κάιζερ: Μετά το GNTM τα άσχημα νέα της χτύπησαν την πόρτα!

Μετά το GNTM τα άσχημα νέα χτύπησαν την πόρτα της Σπυρούλα Κάιζερ! Η πρώην παίκτρια δήλωσε τα δυσάρεστα στην κάμερα του Star!

Μιλώντας στην "Φωλιά των ΚουΚου", η Σπυρούλα μίλησε για την προσωπική της ζωή!

GNTM: Spoiler - βόμβα! Αυτή είναι η κοπέλα που μας αποχαιρετά στον ημιτελικό!

Το 24χρονο μοντέλο από την Κύπρο, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, χώρισε με τον σύντροφό της. Όπως ανακοίνωσε οι δυο τους διάλεξαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους έπειτα από δύο χρόνια, λόγω απόστασης.

Χαρακτηριστικά είπε, "Είμαι μόνη. Είχα σχέση δυο χρόνια, αλλά μετά το παιχνίδι επειδή θέλω να μετακομίσω Αθήνα και να πάω στο εξωτερικό… Λίγο η απόσταση. Είμαι 100% στα επαγγελματικά μου, άρα έπρεπε να τελειώσει κάπως αυτό".

TAGS