Βίκυ Καγιά: Η άγνωστη... σχέση με τον Σκουλό από το GNTM! Το παρελθόν τους πρόδωσε!

Ήταν μαζί πριν χρόνια...

Βίκυ Καγιά: Η άγνωστη... σχέση με τον Σκουλό από το GNTM! Το παρελθόν τους πρόδωσε!

Βγήκε στη "φόρα" άγνωστη... σχέση που είχε η Βίκυ Καγιά με τον Δημήτρη Σκουλό από το GNTM! Το κοινό τους παρελθόν, τους πρόδωσε!

Η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός δεν γνωρίστηκαν πέρυσι στα γυρίσματα του δημοφιλούς ριάλιτι του Star. Η σχέση του μοντέλου και του φωτογράφου κρατάει χρόνια.

GNTM: «Έκλαψε» από τα γέλια η Καγιά! Τι της είπε ο Σκουλός; (Βίντεο)

Πέρα από τις πολλές φορές που έχουν συνεργαστεί οι δυο τους, Η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός γνωρίζονταν και από ένα άλλο στιγμιότυπο.

Σίγουρα θυμάστε την πρώτη σεζόν του Next Top Model που μπήκε στη ζωή μας το 2008 μέσα από τη συχνότητα του Ant1. Νικήτρια του διαγωνισμού δεν ήταν άλλη από τη Σεράινα Καζαμία, ενώ η Βίκυ Καγιά είχε και πάλι στα χέρια της την παρουσίαση του show.

Κάτι που ίσως να μη θυμάστε, είναι ποιος ήταν αυτός που είχε φωτογραφήσει τις φιναλιστ, Σεράινα, Μαρία και Μόνικα στον μεγάλο τελικό. Ποιος άλλος; Ο Δημήτρης Σκουλός! Ο πασίγνωστος φωτογράφος είχε αναλάβει την τελευταία φωτογράφηση των κοριτσιών, που έβγαλε νικήτρια την μελαχρινή καλλονή Σεράινα.

Βίκυ Καγιά: Το άγνωστο περιστατικό με τους γονείς της! Στα 19 αναγκάστηκε να...

Ένα άγνωστο περιστατικό με τους γονείς της Βίκυ Καγιά είδε το φως της δημοσιότητας. Στα 19 της, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει αδυναμία στην οικογένεια της, μιας και την έχουν στηρίξει όπως είναι λογικό στα πιο δύσκολα και με την βοήθεια τους έκανε τα όνειρα της πραγματικότητα.

Η Βίκυ Καγιά, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για γνωστή πορτοκαλάδα.

Νίκος Κριθαριώτης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην της Βίκυς Καγιά με το παιδί του! Όλοι κοιτούσαν το κολάν της συζύγου του...

Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης γνωστών σοκοφρετών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της.

Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Δημήτρης Σκουλός: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση που του χρεώνουν με κορίτσια από το GNTM! Όλη η αλήθεια!

Ο Δημήτρης Σκουλός μιλά ανοιχτά για τη σχέση που του χρεώνουν με κορίτσια από το GNTM! Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Τι απαντά ο ίδιος;

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή, Happy Day, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που του προσάπτουν με διαγωνιζόμενες του γνωστού ριάλιτι μοντέλων, εκφράζοντας εμφανώς την ενόχλησή του.

Δημήτρης Σκουλός: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του για τα 11 χρόνια γάμου!

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Με ενοχλεί κάτι που έγινε τους τελευταίους δύο μήνες, που με ρώτησαν κάποιοι άνθρωποι -δεν θα τους χαρακτηρίσω- κάτι για το παιχνίδι και κάτι σε σχέση με τα κορίτσια και πήγα να τσακωθώ δύο φορές. Σε προσωπικό επίπεδο…» ενώ συνέχισε: «Αν δεν μου αρέσει κάτι γιατί θα πρέπει να ντρέπομαι να το πω; Εμένα όταν θα με ρωτήσεις τη γνώμη μου για κάτι, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να την ακούσεις».