GNTM: Νέες πληροφορίες για τον μεγάλο τελικό! Τι αποκάλυψαν στο "Πρωινό";

Spoiler Alert!

GNTM: Νέες πληροφορίες για τον μεγάλο τελικό! Τι αποκάλυψαν στο

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον μεγάλο τελικό του GNTM! Τι αποκάλυψαν στο "Πρωινό";

Όλα όσα ειπώθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδάς, σχετικά με το ριάλιτι μοντέλων!

GNTM: Η Άννα Μαρία πετάει "καρφί"! «Θα ήθελα να γίνει αποχώρηση να τελειώνουμε...»!

Με τις μέρες να πλησιάζουν και τις κοπέλες να λιγοστεύουν, τα spoiler πάνε και έρχονται. Το θέμα που "καίει" αυτόν τον καιρό ωστόσο, είναι πότε θα γίνει επιτέλους αυτός ο μεγάλος τελικός για τον οποίο μιλάνε όλοι. Η Φαίη και το Πρωινό, αποκάλυψε στην εκπομπή, σύμφωνα με τις δικές της πηγές, πως ο μεγάλος τελικός θα γίνει τελικά την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας θα είναι σε ζωντανή μετάδοση.

GNTM Highlights: Η σπόντα της Χαράς για την Κωνσταντίνα και η παραλίγο... τριπλή αποχώρηση!

Για ακόμη μια ημέρα σας έχουμε όλα τα highlights για το GNTM. Η παραλίγο... τριπλή αποχώρηση και η σπόντα της Χαράς για την Κωνσταντίνα.

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

GNTM: Ο σύντροφος της Κέισι της ευχήθηκε για τα γενέθλια της με τον πιο τρυφερό τρόπο!

Η Χαρά Παππά ήταν η νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφησης και χρησιμοποίησε το αβαντάζ της προκειμένου να "θάψει" την Κωνσταντίνα. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε στο πλατό εξήγησε πως ήθελε να κάνει την Κωνσταντίνα να δείξει το σώμα της γιατί τελευταία προσπαθεί να το κρύψει.

Η ατάκα της εννοείται πως σήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

Η Μαρία ήταν η παίκτρια που κατάφερε να βγάλει την καλύτερη φωτογραφία, μαζεύοντας πολλά «μπράβο» από τους κριτές του show.

Τα ευτράπελα ξεκίνησαν όταν ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Κάτια, Ασημίνα και Χαρά βρέθηκαν στη σέντρα με τη Βίκυ Καγιά να φαίνεται εμφανώς απογοητευμένη από την απόδοση των κοριτσιών.

Το πλατό "πάγωσε" όταν το μοντέλο είπε στα κορίτσια πως θα φύγουν και οι τρεις, κάτι που μετά από πολύ λίγο πήρε πίσω με αποτέλεσμα να παραμείνουν και τα τρία κορίτσια στον διαγωνισμό.

Αποκλειστικό - "βόμβα": Τι θα συμβεί στον τελικό του GNTM;

Έχουμε αποκλειστικό - "βόμβα" για τον τελικό του GNTM! Τι θα συμβεί στην μεγάλη βραδιά που περιμένουν όλοι πως και πως;

Ένας μήνας έμεινε μέχρι τον μεγάλο τελικό του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μόδας «Greece's next top model» και το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι θα δείτε το βράδυ της ανάδειξης της μεγάλης νικήτριας!

GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Με τις καλύτερες προσδοκίες ξεκίνησε και σιγά-σιγά ολοκληρώνεται το «GNTM 2» και η τηλεθέαση επιβεβαίωσε τους ιθύνοντες του καναλιού, που πίστεψαν και στη φετινή επιτυχία του ριάλιτι. Άλλωστε τα κορίτσια του δεύτερου κύκλου ήταν «διαβασμένα» και έδωσαν στους τηλεθεατές αυτό που ήθελαν εξαρχής να δουν: μαλλιοτράβηγμα και κουτσομπολιό, παρά μόδα! Και κάπως έτσι θα συνεχίσει ο διαγωνισμός, μέχρι τον μεγάλο τελικό που αναμένεται -εκτός απροόπτου- να γίνει παραμονή Χριστουγέννων, δηλαδή την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 21.00!

Η ανάδειξη της νικήτριας!

Στη μεγάλη βραδιά του τελικού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ελάχιστες θα είναι οι διαφορές με την περσινή σεζόν, αφού πάνω κάτω θα συμβούν τα ίδια πράγματα. Οι τρεις φιναλίστ θα γυρίσουν ένα διαφημιστικό σποτ για γνωστό προϊόν και θα κάνουν τρεις φωτογραφίσεις, εκ των οποίων τη μία θα αναλάβει ο Δημήτρης Σκουλός, ενώ θα φορέσουν ξανά δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη. Δίπλα τους, φυσικά, θα βρίσκονται οι Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι οποίες θα τις ενθαρρύνουν και θα τις συμβουλεύουν.

Στη συνέχεια οι τρεις κοπέλες θα βρεθούν στο πλατό για να κριθούν από τους Καγιά, Μπράτη, Παπαγεωργίου, Σκουλό για τις φωτογραφίες τους, ενώ θα βαθμολογηθούν για πρώτη φορά από την έναρξη του παιχνιδιού. Παράλληλα θα προβληθούν και βίντεο των τριών φιναλίστ με την εξέλιξή τους στο παιχνίδι από τις οντισιόν μέχρι και σήμερα. Όπως γίνεται σε όλα τα ριάλιτι του STAR, η τελευταία ώρα του τελικού, όπου και αναδεικνύεται ο νικητής, θα είναι live, ώστε να μην υπάρξει διαρροή του αποτελέσματος! Στο πλατό, την ώρα του live, θα προβληθούν τα διαφημιστικά σποτ που γύρισαν τα κορίτσια και όση ώρα θα κρίνονται, ο κόσμος θα ψηφίζει -με άριστα το 10- εκείνο που του άρεσε περισσότερο.

Ο βαθμός που θα προκύψει θα προστεθεί στη βαθμολογία των φωτογραφιών. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι κριτές, οι οποίοι με τη βαθμολογία τους θα διαμορφώσουν και το τελικό αποτέλεσμα! Έτσι η νικήτρια του «GNTM 2» θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TiVi ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1€