GNTM: Η Σπυρούλα ξεσπά για τα χθεσινά γεγονότα! "Η Χαρά δεν έπρεπε να βρίσκεται στην τριάδα. Άλλη έπρεπε να φύγει..."

Όλα όσα ισχυρίστηκε η πρώην παίκτρια!

GNTM: Η Σπυρούλα ξεσπά για τα χθεσινά γεγονότα!

Η Σπυρούλα ξεσπά για τα χθεσινά γεγονότα του GNTM στο πλατό της Κατερίνας Καραβάτου! "Η Χαρά δεν έπρεπε να βρίσκεται στην τριάδα. Άλλη έπρεπε να φύγει..."

Τι δήλωσε για τις διαγωνιζόμενες η πρώην παίκτρια;

GNTM: Η Μαρία ξεσπά εναντίον της Κάτιας! "Ήταν σαν σαύρα και γουρούνι σε ασανσέρ"!

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα, αντί να ακολουθήσει η κλασσική αποχώρηση, δεν έφυγε καμία από τις τρεις κοπέλες που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες. Αυτές ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η Χαρά Παππά και η Ασημίνα Χαρίτου.

Αυτά είδε και η Σπυρούλα και αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως και να σχολιάσει, πως η Χαρά Παππά δεν έπρεπε να βρίσκεται στη χειρότερη τριάδα, ενώ δήλωσε ανοικτά πως η Ασημίνα Χαρίτου θα έπρεπε να ήταν αυτή που θα αποχωρούσε από το επεισόδιο.

GNTM: Η Μαρία ξεσπά εναντίον της Κάτιας! "Ήταν σαν σαύρα και γουρούνι σε ασανσέρ"!

Η Μαρία ξεσπά εναντίον της Κάτιας! "Ήταν σαν σαύρα και γουρούνι σε ασανσέρ"! Τι δήλωσε η παίκτρια του GNTM για την μεγάλη της "αντίπαλο";

Οι δυο τους είναι γνωστό πως βρίσκονται στα μαχαίρια, ωστόσο οι νέες δηλώσεις της σχολιάστηκαν αρκετά τόσο από τους παρουσιαστές στην εκπομπή "Στην φωλιά των ΚουΚου", όσο και από το internet.

GNTM: Νέες πληροφορίες για τον μεγάλο τελικό! Τι αποκάλυψαν στο "Πρωινό";

H ίδια στην αρχή δήλωσε την χαρά της για την κακή κριτική που δέχθηκε η Κάτια, «Όταν άκουγα την κριτική για την Κάτια, ήμουν σε φάση να κάνω πάρτι, να χορέψω πεντοζάλι».

Ενώ στην συνέχεια σχολίασε το τι έγινε με την αποχώρηση, αλλά και την γνώμη της για τις φωτογραφήσεις των κοριτσιών, «Θεωρώ δίκαιο το ότι δεν αποχώρησε κανένα κορίτσι, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να αποχωρήσει η Κάτια. Περιμένω τη στιγμή που θα αποχωρήσει, ανυπομονώ. Τη φωτογραφία της Κάτιας θα τη χαρακτήριζα γουρούνι σε λάσπη, ήταν χάλια. Ανεβοκατέβαινε πάνω κάτω σαν σαύρα σε ασανσέρ. Δεν το λέω επειδή είναι η Κάτια, το λέω γιατί όντως η φωτογραφία ήταν αίσχος, ήταν απαίσια και το κατάλαβε και μόνη της».

TAGS