GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δεύτερη αποχώρηση της Εμμανουέλας!

Τι είπε μετά το δεύτερο "αντίο";

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δεύτερη αποχώρηση της Εμμανουέλας!

Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις μετά την δεύτερη αποχώρηση της Εμμανουέλας από το GNTM! Τι είπε η ίδια μπροστά στις κάμερες;

H ίδια φανερά απογοητευμένη με τον εαυτό της, μίλησε χωρίς ενδοιασμούς!

GNTM: Αυτή είναι η νικήτρια της σημερινής δοκιμασίας! Ποιες «πάλεψαν» για να την διεκδικήσουν; (Βίντεο)

Η πρώην παίκτρια έπειτα από την πρώτη της αποχώρηση, είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο χθεσινό επεισόδιο, στο πλάι της Ελευθερίας και της Πόπης, ωστόσο όπως όλα έδειξαν, οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι μαζί της για ακόμη μια φορά. Αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Δεν τα κατάφερα δυστυχώς. Αποχωρώ σήμερα εγώ πάλι, όπως μια εβδομάδα πριν. Δεν πειράζει. Η ζωή συνεχίζεται και έξω από εδώ. Εγώ προσπάθησα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορούσα. Από εκεί και πέρα δε μου βγήκε, όπως μου είπαν και οι κριτές. Και πάω στο σπίτι μου».

GNTM: Παίκτρια έκανε έξαλλη την Καγιά με το ψέμα που είπε! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Παίκτρια έκανε έξαλλη την Βίκυ Καγιά στο αποψινό επεισόδιο του GNTM με το ψέμα που είπε! Τι συνέβη;

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια!

Η Μαρία η «αγρότισσα» είχε το αβαντάζ να την καθοδηγήσει η Βίκυ Καγιά στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης και όταν έφτασε η ώρα του πλατού έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Συγκεκριμένα όταν ο Δημήτρης Σκουλός την ρώτησε αν η πόζα είναι υπό την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά η Μαρία είπε όχι και αυτό έκανε έξαλλη την κριτή του GNTM! GNTM - Spoiler: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; Οι δυσκολίες και τα νεύρα των κοριτσιών!

Της εξήγησε πως δεν είναι σωστό αυτό που λέει και ότι την στεναχωρεί πάρα πολύ!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Ποια παίκτρια «έκραξε» άγρια η Κάτια;! «Είναι 1.50 και 30 χρονών»! (Βίντεο)

Η Κάτια στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ποια παίκτρια «έκραξε» άγρια; Είπε μεταξύ άλλων «είναι 1.50 και 30 χρονών»!

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια!

Η Κάτια, όταν είδε να μπαίνει στο σπίτι η Πόπη. «Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Ας έρθει να δοκιμάσιε τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρονών».
Δείτε το σχετικό βίντεο:
TAGS