Δημήτρης Σκουλός: Δεν περίμενε κανείς να το πει αυτό για την Κάτια! «Είναι σκατοχαρακτήρας αλλά...»

Σίγουρα δεν την "έθαψε"...

Δημήτρης Σκουλός: Δεν περίμενε κανείς να το πει αυτό για την Κάτια! «Είναι σκατοχαρακτήρας αλλά...»

Δεν το περίμενε κανείς να το πει αυτό ο Δημήτρης Σκουλός για την Κάτια! «Είναι σκατοχαρακτήρας αλλά...»

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Κάτια, μία από τις παίκτριες που έχουν συζητηθεί αρκετά κυρίως λόγω του χαρακτήρα της.

Βίκυ Καγιά: Η άγνωστη... σχέση με τον Σκουλό από το GNTM! Το παρελθόν τους πρόδωσε!

Μάλιστα πολύς λόγος έχει γίνει και για τη σχέση του Δημήτρη Σκουλό με τη διαγωνιζόμενη, μιας και όπως αποκαλύφθηκε στην οντισιόν της, τη γνώριζε ήδη.

«Η Κάτια είναι ένας άνθρωπος, που λέει τη γνώμη του μπροστά στην κάμερα. Μπορεί να υπάρχουν αντίστοιχοι χαρακτήρες στο σόου που λένε την γνώμη τους… εκτός κάμερας. Είναι πάρα πολύ καλό μοντέλο η Κάτια και την προέτρεψα να έρθει στο GNTM χωρίς να είναι φίλη μου.

Αν ένα μοντέλο είναι κορμάρα και παλιοχαρακτήρας θα κάνει μια χαρά καριέρα»!

Δημήτρης Σκουλός: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση που του χρεώνουν με κορίτσια από το GNTM! Όλη η αλήθεια!

Ο Δημήτρης Σκουλός μιλά ανοιχτά για τη σχέση που του χρεώνουν με κορίτσια από το GNTM! Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Τι απαντά ο ίδιος;

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή, Happy Day, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που του προσάπτουν με διαγωνιζόμενες του γνωστού ριάλιτι μοντέλων, εκφράζοντας εμφανώς την ενόχλησή του.

Δημήτρης Σκουλός: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του για τα 11 χρόνια γάμου!

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Με ενοχλεί κάτι που έγινε τους τελευταίους δύο μήνες, που με ρώτησαν κάποιοι άνθρωποι -δεν θα τους χαρακτηρίσω- κάτι για το παιχνίδι και κάτι σε σχέση με τα κορίτσια και πήγα να τσακωθώ δύο φορές. Σε προσωπικό επίπεδο…» ενώ συνέχισε: «Αν δεν μου αρέσει κάτι γιατί θα πρέπει να ντρέπομαι να το πω; Εμένα όταν θα με ρωτήσεις τη γνώμη μου για κάτι, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να την ακούσεις».