GNTM: «Τσάκωσαν» την Ασημίνα και την Άννα εκτός σπιτιού! Έμειναν άφωνες!

Έτσι αντέδρασαν...

GNTM: «Τσάκωσαν» την Ασημίνα και την Άννα εκτός σπιτιού! Έμειναν άφωνες!

Την Ασημίνα και την Άννα «τσάκωσαν» έξω από το σπίτι του GNTM. Έμειναν άφωνες και οι δυο, καθώς δεν περίμεναν πως θα τις καταλάβουν.

Μάλιστα, με το που αντίκρισαν την κάμερα έτρεξαν και προσπάθησαν να την αποφύγουν για να μην κάνουν καμία δήλωση.

Μαζί τους ήταν και η Σουζάνα η οποία έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι εδώ και αρκετές εβδομάδες και ήταν η πρώτη που «έσπασε» τις FF.

GNTM: Τρία μοντέλα εισβάλλουν στο παιχνίδι! Σε τι ρόλο θα τις δούμε;

Ο δημοσιογράφος τις ρώτησε πότε θα τις δούμε να αποχωρούν από το σπίτι με τις ίδιες να απαντούν ότι έχουν συμβόλαιο και δεν μπορούν να αποκαλύψουν τίποτα.

GNTM

GNTM: Αυτές οι παίκτριες θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι την ερχόμενη εβδομάδα!

Αυτές είναι οι παίκτριες που θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι στις υπόλοιπες κοπέλες μέσα στο σπίτι του GNTM την ερχόμενη εβδομάδα μετά την αποχώρηση τους.

Τα κορίτσια μέσα στο σπίτι είναι και πάλι 11 και από εδώ και πέρα δεύτερη ευκαιρία δεν θα δοθεί σε καμία, αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό.

Μάλιστα, τις δυο τελευταίες εβδομάδες, τα επεισόδια από δυο θα γίνουν τρία με αποτέλεσμα ο τελικός να γίνει πριν τα Χριστούγεννα.

GNTM Highlights: Τα "καρφιά", τα ψέματα και η νικήτρια - έκπληξη της χθεσινής δοκιμασίας!

Ποιες κοπέλες ωστόσο αποχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας όπως λένε οι φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το σπίτι είναι η Ασημίνα Χαρίτου, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να της δώσουν άλλη ευκαιρία, μιας και τον τελευταίο καιρό ήταν συνέχεια στις τελευταίες.

GNTM Ασημίνα

Στο επεισόδιο της Τρίτης κορίτσι που δεν καταφέρνει να βγάλει εις πέρας την φωτογράφιση είναι η Ελευθερία Καρναβά, η οποία φεύγει για δεύτερη φορά εκτός παιχνιδιού.

GNTM Ελευθερία

TAGS