Το "τερμάτισε"! Ο πρώην σύζυγος της Εμμανουέλας από το GNTM πουλάει διαζύγια σε τιμές... Black Friday!

Δεν το έχει πάρει καλά το διαζύγιο...

Το

Ο πρώην σύζυγος της Εμμανουέλας από το GNTM το "τερμάτισε" κανονικά! Πουλάει μέσω Instagram διαζύγια σε τιμές... Black Friday.

Το ζευγάρι χώρισε αμέσως μετά την αποχώρηση της παίκτριας από το σπίτι του GNTM, ωστόσο φαίνεται πως ο σύζυγος δεν το πήρε και τόσο καλά.

Αποκάλυψη τώρα! Με αυτή την παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Έτσι με αφορμή την Black Friday, o πρώην σύζυγος της Εμμανουέλας, Χρήστος, ανέβασε ένα story, μέσα από το οποίο έβγαλε διαζύγια σε τιμή ευκαιρίας!

GNTM: Σκάνδαλο! Σχόλια "φωτιά" ανάμεσα στην Εύη Ιωαννίδου και τον πρώην της Εμμανουέλας!

Έσκασε σκάνδαλο στο GNTM! Η Εύη Ιωαννίδου αντάλλαξε σχόλια "φωτιά" με τον πρώην της Εμμανουέλας Μάινα!

Πολύς λόγος έχει γίνει και για τις δύο κοπέλες τον τελευταίο καιρό. Από τη μία, ακούστηκε για την ενδεχόμενη σχέση της Εύης Ιωαννίδου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και από την άλλη, η Εμμανουέλα με το που βγήκε από το παιχνίδι έγινε γνωστός ο χωρισμός της με το σύζυγό της.

Εύη Ιωαννίδου: Απαντά στα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον Αγγελόπουλο! "Δεν μου αρέσει να..."

Μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε» ωστόσο έγινε γνωστή μία νέα εξέλιξη για τις δύο κοπέλες! Συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο ανέφερε πως ο πρώην σύζυγος της Εμμανουέλας έχει κάνει "επίθεση" με σχόλια, καρδούλες και likes στην Εύη Ιωαννίδου.

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο σχολίασε πως θα μπορούσαν να είναι απλά μία ένδειξη θαυμασμού ωστόσο η Μέγκι βλέπει ύποπτα αυτή την κίνηση!

Εύη Ιωαννίδου σύζυγος Εμμανουέλας

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Εμμανουέλας για το χωρισμό της!

Η Εμμανουέλα έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά το χωρισμό της κατά την έξοδό της από το σπίτι του GNTM!

Το 22χρονο μοντέλο αποχώρησε για δεύτερη φορά από το σπίτι του GNTM και βρέθηκε στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για όσα έγιναν αφού βγήκε από το παιχνίδι.

GNTM: Δεν φαντάζεστε ποιες παίκτριες φαβορί "τσακώσαμε" έξω από το σπίτι!

Συγκεκριμένα, μόλις αποχώρησε την πρώτη φορά από το παιχνίδι, έγινε γνωστό πως η παίκτρια πήρε διαζύγιο με το σύζυγό της.

Εκείνη θέλοντας να απαντήσει για όσα έχουν συμβεί είπε: «Όταν βγήκα από το παιχνίδι άλλαξε η ζωή μου. Ήρθα Αθήνα. Χώρισα και εγώ όπως και άλλα κορίτσια, αλλά δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Προχωράμε παρακάτω. Δεν ήταν πάρα πολύ καλά η σχέση μας πριν το GNTM. H απόσταση σίγουρα δε βοηθάει».

TAGS