Η πρώτη κοινή έξοδος της Ασημίνας του GNTM με τον Νώντα Παπαντωνίου! Βίντεο - ντοκουμέντο που τους "μαρτυράει"!

Καρέ - καρέ η στιγμή που τους έπιασε ο φακός!

Η πρώτη κοινή έξοδος της Ασημίνας του GNTM με τον Νώντα Παπαντωνίου! Βίντεο - ντοκουμέντο που τους

Βίντεο - ντοκουμέντο που τους "μαρτυράει"! Η πρώτη κοινή έξοδος της Ασημίνας του GNTM με τον Νώντα Παπαντωνίου είναι γεγονός!

Που τους τσάκωσαν; Όλες οι λεπτομέρειες αναλυτικά!

Όλη η αλήθεια για την πραγματική ηλικία της Κάτιας από το GNTM! Δηλώνει 22 αλλά είναι...

Το αποκλειστικό είχαν στο Πρωινό όπου και έδειξαν τις πρώτες φωτογραφίες του νέου ζευγαριού από την έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα.

O Νώντας Παπαντωνίου μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη γύρισε σελίδα, με νέο έρωτα, τον οποίο και βρήκε στο πρόσωπο της Ασημίνας Χαρίτου.

Αποκάλυψη τώρα! Με αυτή την παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Έγινε η αποκάλυψη μόλις τώρα! Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ζευγάρι με αυτή την παίκτρια του GNTM!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» μάλιστα, βγαίνει με μία παίκτρια που είδαμε φέτος στο GNTM!

Γιάννης Σπαλιάρας: Η σπαρακτική του ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του!

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά, αλλά δεν ήταν μόνος του! Είχε μαζί του την Λυδία Κατσανικάκη από το GNTM!

Ήταν μία από τις παίκτριες που απασχόλησαν ιδιαίτερα τόσο με τον χαρακτήρα της όσο και με το γεγονός ότι ήταν το μόνο μοντέλο που μπήκε στο σπίτι χωρίς μαλλιά, μιας και η Λυδία πάσχει από αλωπεκία.

Μόλις οι ρεπόρτερ τους "τσάκωσαν", η Λυδία ισχυρίστηκε πως οι δυο τους συναντήθηκαν έξω από το θέατρο και απλά μπήκαν μαζί.

GNTM: Η Σουζάνα «αδειάζει» δημόσια το ριάλιτι! «Έχουμε πέσει θύματα...»!

Η Σουζάνα «αδειάζει» δημόσια το ριάλιτι μόδας του Star, «GNTM» και είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Έχουμε πέσει θύματα...»!

Η Σουζάνα Κουόλ έχει αρκετό καιρό που αποχώρησε από το GNTM για δεύτερη φορά και πλέον δε θέλει να ξανακούσει για το συγκεκριμένο project

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» και είπε χαρακτηριστικά:

«Από τη μέρα που αποχώρησα δεν βλέπω καθόλου GNTM. Δεν μου κινεί το ενδιαφέρον να δω, έχω και πολλές δουλειές. Μαθαίνω από φίλους και γνωστούς.

Μου είπαν αν θέλω να ξαναμπώ, αλλά τους είπα δεν θέλω. γιατί είναι χάσιμο χρόνου και έχω και άλλες δουλειές να κάνω. GNTM: Έχετε δει τον σύντροφο της Σουζάνα; Είναι κούκλος και τραγουδιστής!

Θεωρώ ότι όλες οι κοπέλες λίγο πολύ έχουμε πέσει θύμα μοντάζ, υπάρχουν σημεία που έχω πει καλά πράγματα και δεν τα έχουν παίξει».

undefined

TAGS