GNTM: Ο Πάνος Γιαννακόπουλος σχολιάζει τα κιλά που έχει "βάλει" η Κωνσταντίνα! Τι δήλωσε για το νεαρό μοντέλο;

Ποια η άποψή του;

GNTM: Ο Πάνος Γιαννακόπουλος σχολιάζει τα κιλά που έχει

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και σχολιάζει τα κιλά που έχει "βάλει" η Κωνσταντίνα του GNTM! Τι δήλωσε για το νεαρό μοντέλο;

Ο φωτογράφος του χθεσινού επεισοδίου, αναφέρθηκε στα "σκληρά" σχόλια των κριτών προς την νεαρή παίκτρια!

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι!

Το concept να θυμίσουμε ήταν εμπνευσμένο από τον Αδάμ και την Εύα, «Δεν έχω δει πως ήταν πριν η Κωνσταντίνα, οπότε δε μπορώ να απαντήσω αν είχε πάρει κιλά. Εμένα μου φάνηκε πως έχει από τα ωραιότερα πρόσωπα στο παιχνίδι. Είχε λίγο παραπάνω κιλάκια αλλά στα φυσιολογικά επίπεδα. Είναι νομίζω τα κιλά που παίρνεις όταν σταματάς το γυμναστήριο» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Γιαννακόπουλος.

GNTM: Αυτές οι δυο... αντίθετες κοπέλες κέρδισαν την δοκιμασία επιβράβευσης!

Αυτές είναι οι δυο... αντίθετες τελείως κοπέλες που κέρδισαν σήμερα στο GNTM την δοκιμασία επιβράβευσης και θα πάνε για cocktails με πρόσωπο έκπληξη.

Μία ‘’unofficial’’ φωτογράφιση – δοκιμασία επιβράβευσης με την art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, κλήθηκαν να κάνουν σήμερα οι 11 διαγωνιζόμενες.

Έπρεπε να βουτήξουν στο νερό να δαγκώσουν ένα μήλο και να ποζάρουν στο φακό αισθησιακές σαν την Εύα. Δυο ήταν οι νικήτριες.

Ποια είναι αυτές; Η Κάτια και η Κέισι οι οποίες βγήκαν με τον Δημήτρη Σκουλός!

GNTM - Mega spoiler: Ποια προηγείται στην ψηφοφορία του τελικού;

Η πρώτη κοινή έξοδος της Ασημίνας του GNTM με τον Νώντα Παπαντωνίου! Βίντεο - ντοκουμέντο που τους "μαρτυράει"!

Βίντεο - ντοκουμέντο που τους "μαρτυράει"! Η πρώτη κοινή έξοδος της Ασημίνας του GNTM με τον Νώντα Παπαντωνίου είναι γεγονός!

Που τους τσάκωσαν; Όλες οι λεπτομέρειες αναλυτικά!

Όλη η αλήθεια για την πραγματική ηλικία της Κάτιας από το GNTM! Δηλώνει 22 αλλά είναι...

Το αποκλειστικό είχαν στο Πρωινό όπου και έδειξαν τις πρώτες φωτογραφίες του νέου ζευγαριού από την έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα.

O Νώντας Παπαντωνίου μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη γύρισε σελίδα, με νέο έρωτα, τον οποίο και βρήκε στο πρόσωπο της Ασημίνας Χαρίτου.

TAGS