GNTM: Η Ελευθερία αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που ήθελαν όλα τα κορίτσια να μάθουν απεγνωσμένα! "Είχαν μεγάλη περιέργεια για..."

Ποια η περιέργειά τους;

GNTM: Η Ελευθερία αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που ήθελαν όλα τα κορίτσια να μάθουν απεγνωσμένα!

Η Ελευθερία αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που ήθελαν όλα τα κορίτσια από το σπίτι του GNTM να μάθουν απεγνωσμένα! "Είχαν μεγάλη περιέργεια για..."

Τι ήταν αυτό που τους κίνησε την περιέργεια;

Η ίδια βρέθηκε για ακόμη μια φορά καλεσμένη στο πλατό των "ΚουΚου" και την Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από την δεύτερη αποχώρησή της από το ριάλιτι.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, υπήρξε μεγάλη αγωνία από τα κορίτσια για τα likes και τους followers που είχαν αποκτήσει σε όλα τα social media. Πιο συγκεκριμένα η Ελευθερία είπε, «Όταν επέστρεψα θυμάμαι ότι με ρώτησαν για τους ακόλουθους στο Instagram. Όλες με είχαν ρωτήσει. Είχαν περιέργεια. Είχαν να δουν τους λογαριασμούς τους πολύ καιρό. Δε θυμάμαι άλλη ερώτηση. Για τους followers με ρώτησαν σίγουρα».

Ωστόσο, η ίδια έχει μιλήσει και για άλλα περιστατικά μέσα στα οποία και φρόντισε να "αδειάσει" την Κάτια και τις υπόλοιπες "FF" για το bullying που της έκαναν και την στάση τους απέναντι στα κορίτσια.

GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το σπίτι! Ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία;

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε απόψε από το σπίτι του GNTM. Από την άλλη ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία μετά την δοκιμασία;

Σύμφωνα με την προτίμηση των κριτών του διαγωνισμού, η Μαρία και η Ίλντα είχαν τα δύο καλύτερα «κλικ», όμως εκείνη που κέρδισε τελικά την καλύτερη φωτογραφία, καθώς ήταν «λίγο πιο καθηλωτική», όπως σχολίασε η Βίκυ Καγιά, ήταν για μία ακόμη φορά η Μαρία.

Ωστόσο, μια κοπέλα δεν κατάφερε να τα πάει καλά στην δοκιμασία αποχώρησης με αποτέλεσμα η Βίκυ Καγιά να την αποχαιρετήσει.

Ο λόγος για την Μαρία η οποία έφυγε από το παιχνίδι για δεύτερη φορά.

GNTM: Η αδερφή της Μαρίας έκανε όλους στο πλατό να ανατριχιάσουν! Η φωνή της θα σε "μαγέψει"!

Η αδερφή της Μαρίας σήμερα στο GNTM τους έκανε όλους στο πλατό να ανατριχιάσουν. Η φωνή της πρόκειται να σε "μαγέψει".

Τα μοντέλα σήμερα φωτογραφήθηκαν με αγαπημένα τους πρόσωπα και έπαθαν σοκ όταν τα είδαν, καθώς ήταν μια έκπληξη από την παραγωγή.

Με αφορμή το concept στη δοκιμασία επιβράβευσης , είδαμε για πρώτη φορά την αδερφή της Μαρίας, την Αδαμαντία.

Η Μάντυ ενώ ζει μόνιμα στο Άργος, όπου εργάζεται ως τραγουδίστρια και με αφορμή την δοκιμασία, τραγούδησε και τους "μάγεψε".

TAGS