GNTM: Η Κωνσταντίνα "αδειάζει" την Ελευθερία! «Τα σιγανά ποταμάκια...»

Την "έθαψε" κανονικά!

GNTM: Η Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα δε διστάζει και αδειάζει κανονικά την Ελευθερία λίγο μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του GNTM! «Τα σιγανά ποταμάκια...»!

Μπορεί το "golden pass" να κατάφερε να επιστρέψει στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων, δεν κατάφερε ωστόσο να κρατήσει τη θέση της για πολύ μιας και στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να αποχωρεί.

Η Κωνσταντίνα, η οποία να θυμίσουμε πως έχει πλέον ενταχθεί κανονικά στις "FF", δεν έχασε καθόλου χρόνο και ξεκίνησε να "θάβει" την Ελευθερία αμέσως μετά την αποχώρηση!

«Ποιος σου είπε ότι δεν κάναμε παρέα; Εγώ την Ελευθερία την εκτιμάω πάρα πολύ. Τη θεωρώ πονηρό μυαλό, πολύ πονηρή. Η Ελευθερία είναι πονηρή και μάλιστα είναι πάρα πολύ εύστροφη. Τα σιγανά ποταμάκια θα πρέπει να φοβόμαστε...»!

GNTM: Η Ελευθερία αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που ήθελαν όλα τα κορίτσια να μάθουν απεγνωσμένα! "Είχαν μεγάλη περιέργεια για..."

Η Ελευθερία αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που ήθελαν όλα τα κορίτσια από το σπίτι του GNTM να μάθουν απεγνωσμένα! "Είχαν μεγάλη περιέργεια για..."

Τι ήταν αυτό που τους κίνησε την περιέργεια;

Η ίδια βρέθηκε για ακόμη μια φορά καλεσμένη στο πλατό των "ΚουΚου" και την Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από την δεύτερη αποχώρησή της από το ριάλιτι.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, υπήρξε μεγάλη αγωνία από τα κορίτσια για τα likes και τους followers που είχαν αποκτήσει σε όλα τα social media. Πιο συγκεκριμένα η Ελευθερία είπε, «Όταν επέστρεψα θυμάμαι ότι με ρώτησαν για τους ακόλουθους στο Instagram. Όλες με είχαν ρωτήσει. Είχαν περιέργεια. Είχαν να δουν τους λογαριασμούς τους πολύ καιρό. Δε θυμάμαι άλλη ερώτηση. Για τους followers με ρώτησαν σίγουρα».

Ωστόσο, η ίδια έχει μιλήσει και για άλλα περιστατικά μέσα στα οποία και φρόντισε να "αδειάσει" την Κάτια και τις υπόλοιπες "FF" για το bullying που της έκαναν και την στάση τους απέναντι στα κορίτσια.

TAGS