GNTM: Η Ελευθερία Καρναβά τα "πέταξε" όλα έξω και ευχαρίστησε τη μαμά της για την ομορφιά της!

Ανατρεπτική φωτογραφία!

GNTM: Η Ελευθερία Καρναβά τα

Ακόμα δε βγήκε από το GNTM η Ελευθερία Καρναβά και τα "πέταξε" όλα έξω! Ευχαρίστησε μάλιστα και τη μαμά της για την ομορφιά της!

Μετά τη δεύτερη αποχώρησή της από το δημοφιλές ριάλιτι του Star, το "golden pass" θέλησε να κάνει μία διαφορετική ανάρτηση και να αναδείξει τα προσόντα της!

Βγαίνοντας μάλιστα από το παιχνίδι, η Ελευθερία αποκάλυψε και τι ήταν αυτό που επιθυμήσουν απεγνωσμένα να μάθουν τα κορίτσια από τον έξω κόσμο!

Έτσι δε δίστασε και τα "πέταξε" όλα έξω! Ανέβασε φωτογραφία στην οποία φοράει μόνο ένα t-shirt και το κάτω εσώρουχο και προκάλεσε πανικό!

Μάλιστα έβαλε και μία έξυπνη λεζάντα, στην οποία ευχαρίστησε τη μαμά της για τα γονίδια που της έδωσε!

GNTM: Πρώτη εμφάνιση! Αυτός είναι σύντροφος της Ελευθερίας!

Πρώτη κοινή εμφάνιση είχαμε για τον αγαπημένο της πρώην παίκτριας του GNTM! Αυτός είναι σύντροφος της Ελευθερίας!

Ο νεαρός που της είχε πει χαρακτηριστικά "Να κάνεις την καλή"!

GNTM Highlights: Ο εκνευρισμός του Μπράτη, η επιβράβευση και η μεγάλη αποχώρηση!

Οι δυο τους διατηρούν σοβαρή σχέση εδώ και δύο χρόνια. Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι η ίδια βρέθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου μαζί με το αγόρι της, τον Θάνο, που είναι επίσης 20 ετών.

GNTM: Η Ελευθερία "αδειάζει" την Κάτια και τις "FF" για το bullying που δέχτηκε!

Η Ελευθερία Καρναβά δε διστάζει καθόλου και "αδειάζει" την Κάτια αλλά και τις "FF" για το bullying που δέχτηκε μέσα στο σπίτι του GNTM!

Το golden pass άφησε το ριάλιτι μόδας και έκανε ήδη τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, η Ελευθερία βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλους και για όλα!

GNTM - Highlights: Ο επικός καυγάς Μαρίας και Κάτιας και η παίκτρια-φαβορί που αποχώρησε!

Φυσικά η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε και στα όσα ειπώθηκαν για το bullying που δέχτηκε κυρίως από την Κάτια Ταραμπάνκο αλλά και από τις υπόλοιπες "FF".

«Οι φίλες μου είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Εγώ με τις FF δε μιλούσα καθόλου. Προσπαθούσα να μη λέω ούτε καλημέρα, για να μην υπάρξει κάποιο πάτημα να μου πούνε κάτι. Δεν ήθελα να δίνω αφορμές. Μου μιλούσαν άσχημα. Μετά το σταμάτησαν γιατί φοβήθηκαν την εικόνα τους. Μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας έγινε αυτό. Όταν έμενα στο δωμάτιο με τις FF δεν πατούσα πάρα πολύ. Απλά πήγαινα να κοιμηθώ. Μπορεί να άφηνα το κρεβάτι μου ξέστρωτο ή να άφηνα τα ρούχα μου στην απλώστρα. Τις ενοχλούσε κάποιες φορές, αλλά δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Από πριν μου μιλούσαν άσχημα» ήταν τα λόγια της.

TAGS