GNTM: Μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι! Αυτές είναι οι 4 κοπέλες που θα φύγουν την επόμενη βδομάδα!

Spoiler Alert!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
GNTM: Μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι! Αυτές είναι οι 4 κοπέλες που θα φύγουν την επόμενη βδομάδα!

Μεγάλη ανατροπή θα έχουμε την επόμενη βδομάδα στο παιχνίδι! Δεν θα υπάρξουν δυο αποχωρήσεις, αλλά τέσσερις! Ποιες θα είναι οι κοπέλες που θα φύγουν και θα μας χαιρετήσουν για πάντα από το GNTM;

Μεγάλο spoiler έδωσαν στην δημοσιότητα, η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή της, "Ευτυχείτε". Όλες οι πληροφορίες για τα επόμενα επεισόδια αναλυτικά από την ίδια και την ομάδα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, τη Δευτέρα θα αποχωρήσει η Πόπη και η Κωνσταντίνα, ενώ στα επεισόδια της Τρίτης και της Πέμπτης αυτές που θα δούμε να φεύγουν, είναι η Ίλντα και η Άννα.

Αν αναρωτιέστε επίσης ποιες από τις κοπέλες θα φτάσουν στην τελική πεντάδα, αυτό είναι το spoiler που τα μαρτυράει όλα!

GNTM: Η Αναστασία Περράκη έκανε σχόλιο για τα κιλά της Κωνσταντίνας! «Έχει υπέροχο πρόσωπο αλλά...»!

Έκανε δυνατό σχόλιο η Αναστασία Περράκη για τα κιλά της Κωνσταντίνας από το GNTM! «Έχει υπέροχο πρόσωπο αλλά...»!

Το γνωστό μοντέλο έκανε μία guest εμφάνιση στο χτεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι του Star και φωτογραφήθηκε μαζί με τα κορίτσια για τη δοκιμασία αποχώρησης.

Ένα από τα κορίτσια με τα οποία δούλεψε ήταν και η Κωνσταντίνα, η οποία έχει γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης για τα παραπανίσια κιλά της.

Να θυμίσουμε πως η Χαρά Παππά είχε πετάξει μία τσουχτερή ατάκα για τα κιλά της Κωνσταντίνας στο πλατό της προηγούμενης εβδομάδας!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day", η Αναστασία Περράκη αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα ξεκαθαρίζοντας πως ναι με έχει υπέροχο πρόσωπο αλλά: «Ναι, θεωρώ πως έχει πάρει κιλά η Κωνσταντίνα. Αλλά θεωρώ πως έχει να κάνει με το άγχος και τα ορμονικά της».

Στη συνέχεια, το μοντέλο δε δίστασε να παραδεχτεί πως ίσως έκανε και η ίδια λάθος κατά τη φωτογράφισή της με τα κορίτσια: «Δεν προσπάθησα να καθοδηγήσω καμία. Επειδή ακριβώς διαγωνίζονται ήθελα να με καθοδηγήσουν αυτές όπως ήθελαν. Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Με την Ίλντα είχαμε καλύτερη χημεία. Η μόνη μου ένσταση σε αυτά που είπε η Άννα Μαρία είναι πως επειδή φορούσαμε ένα bomber που έκλεινε στη μέση, μου ζήτησε να γυρίσουμε στο πλάι, οπότε θεώρησα πως αυτό δεν θα λειτουργήσει και της το είπα. Από θέμα εμπειρίας το είπα. Ίσως ήταν λάθος μου εκείνη τη στιγμή. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω και όχι να το πω»!

GNTM: Έξαλλη η Άννα Μαρία με την Περράκη και η Μαρία με την Καζαριάν! Τι συνέβη;

Έξαλλη έγινε σήμερα στο GNTM τόσο η Άννα Μαρία με την Αναστασία Περράκη, όσο και η Μαρία με την Ειρήνη Καζαριάν. Το συνέβη;

Τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν μαζί με τα τρία μοντέλα που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι με concept το «Girls Power».

Η Άννα Μαρία φωτογραφήθηκε με την Αναστασία Περράκη, ωστόσο δεν μπόρεσαν να συγχρονιστούν με αποτέλεσμα να μην ακούσει καλά λόγια και να νευριάσει.

Από την άλλα η Μαρία νευρίασε, καθώς φωτογράφηθηκε πλάτη με την Ειρήνη Καζαριάν κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για να βγάλει μια καλή φωτογραφία.