GNTM: Αδιανόητο! Τι έχει σπουδάσει η πρώην παίκτρια Μαρίνα Γρηγορίου

Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

GNTM: Αδιανόητο! Τι έχει σπουδάσει η πρώην παίκτρια Μαρίνα Γρηγορίου

Η Μαρίνα Γρηγορίου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Η νεαρή καλλονή που ξεχώρισε για την ομορφιά της αποκάλυψε τι έχει σπουδάσει.

Η Μαρίνα μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι του Star, έχει επιστρέψει και πάλι πίσω στην καθημερινότητα που είχε πριν από αυτό.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που τις κάνουν οι followers της για την ζωή της μέσω των Q&A.

Έτσι, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδα όταν ρωτήθηκε για το τι έχει σπουδάσει εκείνη αποκάλυψε: «Έχω τελειώσει δημοσιογραφία και μακιγιάζ».

gntm, marina grigoriou, Star

Εντωμεταξύ αίσθηση προκάλεσε και η αποκάλυψη πρώην παίκτριας για την Κάτια. «Η Κάτια είχε πέσει κάτω και στην αρχή τρόμαξα».

Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος στο πλατό του ΣΚΑΙ! "Δεν με ενδιαφέρει το όνομά της κυρίας αυτής"!

"Δεν με ενδιαφέρει το όνομα της κυρίας αυτής" φώναζε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής "Μεσημέρι ΣΚΑΙ"! Τι συνέβη ακριβώς και ήταν έξαλλος;

Με την έξοδό της από το GNTM η Ασημίνα Χαρίτου έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να προκαλέσει πλήθος σχολίων και αντιδράσεων. Από την μη εμφάνισή της Στη φωλιά των Κου Κου λόγω… μπλούζας, έως τις σκληρές αναρτήσεις στο Instagram, η Ασημίνα Χαρίτου συνέχισε και έξω από το GNTM να προκαλεί χαμό, με εντελώς διαφορετικό τρόπο, βέβαια.

Μετά και την τελευταία ανάρτηση που έκανε η Ασημίνα Χαρίτου για την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Πάυλο Σταματόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο δημοσιογράφος πήρε θέση και “κάρφωσε” την πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model.

Ασημίνα Χαρίτου GNTM

“Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί της δίνουμε βήμα και από τη δική μας εκπομπή. Τι εκφράζει η κυρία αυτή; Δεν καταλαβαίνω γιατί να δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια πολύ πετυχημένη γυναίκα, εξαιρετική ηθοποιός, ταλαντούχος και έξυπνος άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει κάνει τηλεόραση σε πρώτους και δεύτερους ρόλους. Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω καν πως την λένε και δεν με ενδιαφέρει το όνομά της και να την ειρωνευτεί λέγοντας “από αποτυχία σε αποτυχία…”; Είναι απρεπέστατο, είναι αγένεια και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους. Στους ανθρώπους που δεν έχουν καμία υπόσταση, τους δίνουμε υπόσταση εμείς οι ίδιοι”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

TAGS