GNTM: Έχασε την ψυχραιμία της η Μαρία! «Η Χαρά γιατί πετάχτηκε»;

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε τσακωμό!

GNTM: Έχασε την ψυχραιμία της η Μαρία! «Η Χαρά γιατί πετάχτηκε»;

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM επεφύλασσε αρκετές εντάσεις! Ενώ τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι, η Μαρία έχασε την ψυχραιμία της και τα έβαλε με τη Χαρά! «Γιατί πετάχτηκε»;

Με τη δοκιμασία αποχώρησης να έχει τελειώσει, οι παίκτριες του δημοφιλούς ριάλιτι θέλησαν να χαλαρώσουν λίγο παίζοντας ένα παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως στο σημερινό επεισόδιο και η Ίλντα τσαντίστηκε με μία ατάκα της Μαρίας!

Η Κέισι κλήθηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση του παιχνιδιού που ρώταγε ποια παίκτρια φόραγε αυτή τη στιγμή τα χειρότερα ρούχα, με την απάντηση της να δείχνει τη Μαρία η οποία είχε μείνει με μία πετσέτα.

Η Μαρία τσαντίστηκε μιας και ήταν από πριν φορτωμένη με την Άννα, και ένα σχόλιο της Χαράς Παππά την έβγαλε εκτός εαυτού!

Δείτε τι έγινε:

GNTM: Σε αυτή την κοπέλα έδωσε το disavantage η Μαρία! Ο λόγος συζητήθηκε από τους κριτές!

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Μαρία κλήθηκε να αξιοποιήσει το disavantage της και το έδωσε σε αυτή την κοπέλα! Ο λόγος πίσω από την επιλογή της συζητήθηκε αρκετά από τους κριτές!

Η Μαρία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και έτσι όπως κάθε βδομάδα της δόθηκε ένα πλεονέκτημα εις βάρος των υπολοίπων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα κορίτσια κλήθηκαν να γυρίσουν ένα διαφημιστικό για ένα λάδι και η κάθε παίκτρια είχε στην ευχέρειά της δύο προσπάθειες. Η Μαρία ωστόσο είχε την επιλογή να δώσει το όνομα μίας κοπέλας η οποία θα είχε μόνο μία προσπάθεια.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Μαρία ξεσπά κατά μίας από τις "FF" μιας και πολύ πρόσφατα τα είχε βάλει με την Κάτια.

Η παίκτρια που επέλεξε δεν ήταν άλλη από την Κωνσταντίνα ενώ ο λόγος που έδωσε φάνηκε να μην πείθει ιδιαίτερα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Μαρία εξήγησε πως ήθελε να αγχώσει την Κωνσταντίνα, η οποία βρέθηκε στις τρεις χειρότερες την προηγούμενη εβδομάδα.

TAGS