GNTM: Μεγάλη ανατροπή! Αποχώρησαν δύο παίκτριες!

Το δράμα κορυφώθηκε!

GNTM: Μεγάλη ανατροπή! Αποχώρησαν δύο παίκτριες!

Μία ακόμα μεγάλη ανατροπή έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM! Για πρώτη φορά στο διαγωνισμό αποχώρησαν δύο παίκτριες!

Η δοκιμασία δυσκόλεψε όλα τα κορίτσια με αποτέλεσμα η απόδοση των περισσοτέρων να είναι πολύ χαμηλή. Για μία ακόμα φορά λοιπόν οι κριτές βρέθηκαν μπροστά σε ένα δίλημμα.

Τα κορίτσια με τις δύο χειρότερες αποδόσεις ήταν η Κωνσταντίνα και η Πόπη, με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει πως από το σπίτι του GNTM θα αποχωρήσουν και οι δύο!

Η Κωνσταντίνα δεν μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια της, ενώ από τη μεριά της η Πόπη έσταξε λίγο φαρμάκι!

Αμέσως μετά την αποχώρησή της, η Κωνσταντίνα έκανε μία συγκινητική αποκάλυψη on camera, λέγοντας πως θα ήθελε να βγει νικήτρια η Μαρία καθώς χρειάζεται τα χρήματα για να χειρουργήσει το χέρι της ενώ συμπλήρωσε πως αν η ίδια έπαιρνε το έπαθλο θα ήθελε να τη βοηθήσει οικονομικά.

Θυμίζουμε πως στο σημερινό επεισόδιο, η Μαρία έχασε την ψυχραιμία της και τα έβαλε με όλες, μέχρι και με τη Χαρά.

GNTM: Αυτές οι δύο παίκτριες πήραν τις καλύτερες φωτογραφίες! Μοιράστηκαν την πρωτιά!

Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που στο σημερινό επεισόδιο του GNTM πήραν τις καλύτερες φωτογραφίες από τη δοκιμασία! Οι δυο του μοιράστηκαν την πρωτιά μιας και οι κριτές θεώρησαν ότι οι αποδόσεις του ήταν ισάξιες!

Η δοκιμασία αποχώρησης δυσκόλεψε σχεδόν όλα τα κορίτσια, εκτός από δύο.

Μη χάσετε επίσης την εξομολόγηση πρώην παίκτριας του GNTM για το bullying που δέχθηκε μέσα στο παιχνίδι.

Οι δύο που ξεχώρισαν και πήραν την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Κέισι και η Κάτια. Όπως σημείωσε η Βίκυ Καγιά, δεν μπορούσαν να καταλήξουν στη μία μιας και τα δύο κορίτσια τα πήγαν εξίσου καλά και είναι έτοιμα για διεθνή καμπάνια!

TAGS