Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM: Τα disavantage μοιράστηκαν στα δύο! Αυτές οι κοπέλες "θάφτηκαν"!

Πώς τα αξιοποίησε η Κάτια και η Κέισι;

GNTM: Τα disavantage μοιράστηκαν στα δύο! Αυτές οι κοπέλες
GΝTM 10.12.2019 22:31
Follow us on Google News

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, τα disavantage των κοριτσιών μοιράστηκαν στα δυο μιας και η Κέισι και η Κάτια κλήθηκαν να διαλέξουν! Αυτές είναι οι κοπέλες που "θάφτηκαν"!

Οι δύο κοπέλες νίκησαν τη χτεσινή δοκιμασία και έτσι σήμερα, είχε από ένα avantage η κάθε μία.

Η Κέισι, θα έδινε στην κάθε κοπέλα το ρούχο που θα φορούσε στην φωτογράφηση πάνω στην μπουλντόζα, ενώ η Κάτια θα διάλεγε πόσο χρόνο θα φωτογραφηθεί η κάθε κοπέλα.

Δείτε επίσης την έκπληξη που έκαναν τα κορίτσια στην Κάτια για τα γενέθλιά της, στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου!

Η Κέισι θέλησε να "ρίξει" την Κάτια δίνοντάς της ένα βαρύ ρούχο αλλά και την Άννα καθώς το ρούχο που της έδωσε δεν της ταίριαζε χρωματικά.

Όσο για την Κάτια, έδωσε δύο λεπτά σε Άννα Μαρία και Ίλντα γιατί όπως είπε θέλει να της διώξει από το παιχνίδι, ενώ για τον εαυτό της, την Άννα και τη Χαρά κράτησε τα 5, μιας και όπως σχολίασε, η Χαρά δεν είναι δυνατή παίκτρια.

GNTM: Σε αυτή την κοπέλα έδωσε το disavantage η Μαρία! Ο λόγος συζητήθηκε από τους κριτές!

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Μαρία κλήθηκε να αξιοποιήσει το disavantage της και το έδωσε σε αυτή την κοπέλα! Ο λόγος πίσω από την επιλογή της συζητήθηκε αρκετά από τους κριτές!

Η Μαρία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και έτσι όπως κάθε βδομάδα της δόθηκε ένα πλεονέκτημα εις βάρος των υπολοίπων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα κορίτσια κλήθηκαν να γυρίσουν ένα διαφημιστικό για ένα λάδι και η κάθε παίκτρια είχε στην ευχέρειά της δύο προσπάθειες. Η Μαρία ωστόσο είχε την επιλογή να δώσει το όνομα μίας κοπέλας η οποία θα είχε μόνο μία προσπάθεια.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Μαρία ξεσπά κατά μίας από τις "FF" μιας και πολύ πρόσφατα τα είχε βάλει με την Κάτια.

Η παίκτρια που επέλεξε δεν ήταν άλλη από την Κωνσταντίνα ενώ ο λόγος που έδωσε φάνηκε να μην πείθει ιδιαίτερα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Μαρία εξήγησε πως ήθελε να αγχώσει την Κωνσταντίνα, η οποία βρέθηκε στις τρεις χειρότερες την προηγούμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM: Η Σπυρούλα ξεσπά για τα χθεσινά γεγονότα! "Η Χαρά δεν έπρεπε να βρίσκεται στην τριάδα. Άλλη έπρεπε να φύγει..."

GNTM: Η Μαρία ξεσπά εναντίον της Κάτιας! "Ήταν σαν σαύρα και γουρούνι σε ασανσέρ"!

Διαβάστε περισσότερα θέματα GNTM στο YouWeekly.gr

TAGS
Share