GNTM: Αυτή η παίκτρια πήρε την καλύτερη φωτογραφία!

Ξεκίνησε να φωνάζει μόλις το άκουσε!

GNTM: Αυτή η παίκτρια πήρε την καλύτερη φωτογραφία!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, αυτή ήταν η παίκτρια που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και βγήκε νικήτρια στη δοκιμασία αποχώρησης!

Όλα τα κορίτσια είχαν κάνει εντυπωσιακές προσπάθειες στη σημερινή φωτογράφιση, ωστόσο μόνο μία ήταν αυτή που κατάφερε να ξεχωρίσει.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με την ανατρεπτική της φωτογραφία και κατάφερε να μετατρέψει το disavantage που της έδωσε η Κέισι, σε avantage!

GNTM: Η έκπληξη της Άννας στην Κάτια! Δεν τραγούδησαν όλα τα κορίτσια...

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM, ξεκίνησε με στιγμές από τα γενέθλια της Κάτιας. Η Άννα αποφάσισε να της κάνει μία έκπληξη, ωστόσο δεν έδειξαν όλα κορίτσια τον ίδιο ενθουσιασμό και μερικά δεν τραγούδησαν, ή έκαναν πως τραγούδησαν!

Η Κάτια και η Άννα είναι οι μόνες που έχουν μείνει από τις "FF" και έτσι στηρίζουν όσο μπορούν η μία την άλλη. Έτσι, η Άννα Χατζή, αποφάσισε να κάνει μία έκπληξη στη φίλη της για τα γενέθλιά της, φέροντάς της στο σαλόνι όπου καθόταν με όλες τις παίκτριες, μία τούρτα.

Μη χάσετε επίσης τις πρώτες δηλώσεις της Πόπης μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Ωστόσο λόγω της γερής κόντρας που επικρατεί, δεν ήταν όλα τα κορίτσια τόσο ενθουσιασμένα με την προοπτική της έκπληξης!

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία και η Μαρία, "έκαναν" πως τραγούδησαν σιγά σιγά.

GNTM Highlights: Οι ατάκες που «άναψαν» τα αίματα και οι 2 κοπέλες που αποχώρησαν!

Για ακόμη μια ημέρα σας έχουμε όλα τα highlights για το GNTM. Οι ατάκες που ακούστηκαν και «άναψαν» τα αίματα, αλλά και οι 2 κοπέλες που αποχώρησαν τελικά από το σπίτι!

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star!

Έξαλλη έγινε η Ίλντα με τη Μαρία! Η ατάκα που την έφερε στα όρια της!

Η Ίλντα έγινε έξαλλη με μία ατάκα που άκουσε από τη Μαρία στο σημερινό επεισόδιο του GNTM! Η φίλη της την έφερε στα όρια της!

Η σημερινή φωτογράφηση των κοριτσιών είχε μεγάλη δυσκολία για όλες, ακόμα και για την Ίλντα, η οποία είναι επαγγελματίας.

Επίσης, μη χάσετε το σχόλιο "φωτιά" που έκανε η Ασημίνα Χαρίτου μετά την έξοδό της από το GNTM!

Όταν βγήκε από το σετ, εμφανώς αγχωμένη από τα σχόλια των κριτών, άκουσε τη Μαρία να της εξηγεί πως έπρεπε να έχει κάνει τη δοκιμασία και βγήκε εκτός εαυτού!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη!

TAGS