GNTM - highlights: Τα κλάματα της Ταραμπάνκο και η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση!

Οι καλύτερες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου!

GNTM - highlights: Τα κλάματα της Ταραμπάνκο και η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση!

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είδαμε τα κλάματα της Κάτιας Ταραμπάνκο, αλλά και μια μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση.

6 έμειναν πλέον, λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο για να μείνουν τόσες, μια έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι.

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star!

GNTM: Η έκπληξη της Άννας στην Κάτια! Δεν τραγούδησαν όλα τα κορίτσια...

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM, ξεκίνησε με στιγμές από τα γενέθλια της Κάτιας. Η Άννα αποφάσισε να της κάνει μία έκπληξη, ωστόσο δεν έδειξαν όλα κορίτσια τον ίδιο ενθουσιασμό και μερικά δεν τραγούδησαν, ή έκαναν πως τραγούδησαν!

Η Κάτια και η Άννα είναι οι μόνες που έχουν μείνει από τις "FF" και έτσι στηρίζουν όσο μπορούν η μία την άλλη. Έτσι, η Άννα Χατζή, αποφάσισε να κάνει μία έκπληξη στη φίλη της για τα γενέθλιά της, φέροντάς της στο σαλόνι όπου καθόταν με όλες τις παίκτριες, μία τούρτα.

Μη χάσετε επίσης τις πρώτες δηλώσεις της Πόπης μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Ωστόσο λόγω της γερής κόντρας που επικρατεί, δεν ήταν όλα τα κορίτσια τόσο ενθουσιασμένα με την προοπτική της έκπληξης!

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία και η Μαρία, "έκαναν" πως τραγούδησαν σιγά σιγά.

GNTM: Τα disavantage μοιράστηκαν στα δύο! Αυτές οι κοπέλες "θάφτηκαν"!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, τα disavantage των κοριτσιών μοιράστηκαν στα δυο μιας και η Κέισι και η Κάτια κλήθηκαν να διαλέξουν! Αυτές είναι οι κοπέλες που "θάφτηκαν"!

Οι δύο κοπέλες νίκησαν τη χτεσινή δοκιμασία και έτσι σήμερα, είχε από ένα avantage η κάθε μία.

Η Κέισι, θα έδινε στην κάθε κοπέλα το ρούχο που θα φορούσε στην φωτογράφηση πάνω στην μπουλντόζα, ενώ η Κάτια θα διάλεγε πόσο χρόνο θα φωτογραφηθεί η κάθε κοπέλα.

Δείτε επίσης την έκπληξη που έκαναν τα κορίτσια στην Κάτια για τα γενέθλιά της, στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου!

Η Κέισι θέλησε να "ρίξει" την Κάτια δίνοντάς της ένα βαρύ ρούχο αλλά και την Άννα καθώς το ρούχο που της έδωσε δεν της ταίριαζε χρωματικά.

Όσο για την Κάτια, έδωσε δύο λεπτά σε Άννα Μαρία και Ίλντα γιατί όπως είπε θέλει να της διώξει από το παιχνίδι, ενώ για τον εαυτό της, την Άννα και τη Χαρά κράτησε τα 5, μιας και όπως σχολίασε, η Χαρά δεν είναι δυνατή παίκτρια.

GNTM: Αυτή η παίκτρια πήρε την καλύτερη φωτογραφία!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, αυτή ήταν η παίκτρια που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και βγήκε νικήτρια στη δοκιμασία αποχώρησης!

Όλα τα κορίτσια είχαν κάνει εντυπωσιακές προσπάθειες στη σημερινή φωτογράφιση, ωστόσο μόνο μία ήταν αυτή που κατάφερε να ξεχωρίσει.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με την ανατρεπτική της φωτογραφία και κατάφερε να μετατρέψει το disavantage που της έδωσε η Κέισι, σε avantage!

GNTM: Έγινε η μεγάλη ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε!

Έγινε η μεγάλη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο του GNTM! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε προς έκπληξη όλων!

Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης έκρυβε αρκετές εκπλήξεις, μιας και κορίτσια που θεωρούσαν πως δεν τα έχουν πάει και τόσο καλά, άκουσαν πολύ θετικά σχόλια ενώ κορίτσια που μπήκαν στο πλατό σίγουρα για τις φωτογραφίες τους, άκουσαν άσχημα σχόλια.

Οι δύο παίκτριες με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Άννα και η Ίλντα, με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει, πως η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό είναι η Ίλντα.

Οι υπόλοιπές παίκτριες, πλην της Κάτιας, η οποία πήρε και την καλύτερη φωτογραφία, ξέσπασαν σε κλάματα και έμειναν άναυδες με την ανακοίνωση.