GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σημερινό επεισόδιο!

Spoiler Alert!

GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σημερινό επεισόδιο!

Οι μέρες για τον μεγάλο τελικό πλησιάζουν και τα κορίτσια λιγοστεύουν. Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σημερινό επεισόδιο του GNTM!

Αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι είναι η Κάτια, η Μαρία, η Άννα, η Άννα Μαρία, η Κέισι και η Χαρά. Όμως μια από αυτές θα μας χαιρετήσει για πάντα.

Ο λόγος για την Άννα, η οποία μετά από μια απαιτητική δοκιμασία, θα αποχωρήσει μια "ανάσα" πριν από την τελική πεντάδα. Ενώ όπως είδαμε και από το τρέιλερ, από το επόμενο επεισόδιο θα δούμε τις διαγωνιζόμενες στο Μιλάνο, όπου και θα φωτογραφηθούν σε "ακραίες" συνθήκες.

gntm αποχώρηση

Επίσης μάθαμε ποια θα είναι τα κορίτσια που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική τριάδα! Δείτε τα ονόματα - έκπληξη του ριάλιτι, που θα "μονομαχήσουν" για την πρώτη θέση.

GNTM τελικός: Αυτή είναι η τελική δυάδα! Spoiler «βόμβα»!

Spoiler «βόμβα» έχουμε για το GNTM. Αυτή είναι η δυάδα που θα δούμε στον τελικό, σύμφωνα με την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε το makeover των κοριτσιών όπου είχαμε κλάματα, εντάσεις, αλλά και πισώπλατες μαχαιριές.

Αποσπάσματα έδειξαν στο Πρωινό με την παρουσιάστρια και το πάνελ να σχολιάζουν τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν.

«Πάντως να ξέρετε, έχω μάθει πως η Κάτια και η Χαρά είναι δυο που θα μείνουν μέχρι το τέλος» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά δίνοντας spoiler έπος.

GNTM Spoiler Μεγατόνων! Εκτός αγαπημένη παίκτρια - Πήγε νοσοκομείο!

Spoiler Μεγατόνων μόλις «έσκασε» για το GNTM! Εκτός αγαπημένη παίκτρια που πήγε νοσοκομείο!

Η ίδια, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του reality μοντέλων ήδη από τις auditions, κερδίζοντας μάλιστα τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Δημήτρη Σκουλό.

Στην πρώτη συνάντηση με την Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, η καλλονή τους αποκάλυψε πως εδώ και λίγο καιρό έχει μετακομίσει στην Πάτρα λόγω του έρωτα! Το 23χρονο μοντέλο αρραβωνιάστηκε και ο αγαπημένος της... δεν συμφωνεί και πολύ με την επιλογή της να πάει στο GNTM!

GNTM: Βρήκαμε το Instagram της Ελευθερίας και καταλάβαμε γιατί πήρε golden pass!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που ακούστηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε του Open, η Μαρτίνα αποχωρεί από το παιχνίδι για τον αρραβωνιαστικό της! Εκείνος, σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες την πίεσε αρκετά να γυρίσει στο σπίτι τους και εκείνη από την πίεση κατέρρευσε και πήγε στο νοσοκομείο! Μετά από αυτό, η Μαρτίνα αποχωρεί οριστικά! Δείτε το σχετικό βίντεο: