GNTM: Η τολμηρή φωτογράφιση και ατάκα της Μαρίας για τους άντρες! «Έτσι κολλάνε μαζί μου»!

Τους "τρέλανε"!

GNTM: Η τολμηρή φωτογράφιση και ατάκα της Μαρίας για τους άντρες! «Έτσι κολλάνε μαζί μου»!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, τα κορίτσια έκαναν μία τολμηρή φωτογράφιση, ωστόσο αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν χωρίς αμφιβολία η επική ατάκα τις Μαρίας για τον τρόπο της με τους άντρες! «Έτσι κολλάνε μαζί μου»!

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τη Ζενεβιέβ να "εισβάλει" στο σπίτι των κοριτσιών και να τις ενημερώνει για τη δοκιμασία επιβράβευσης τους.

Μη χάσετε επίσης το spoiler για το ποια θα είναι η τελική πεντάδα στο ριάλιτι!

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια φόρεσαν εντυπωσιακά κοσμήματα και βούτηξαν στην πισίνα με αισθησιακό βλέμμα. Η Μαρία που δε τα κατάφερε και τόσο καλά, δέχθηκε μία συμβουλή από την Ζενεβιέβ ως προς το πώς να κοιτάζει το φακό και τότε "πέταξε" την πιο επική ατάκα!

GNTM: Έχασε την ψυχραιμία της η Μαρία! «Η Χαρά γιατί πετάχτηκε»;

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM επεφύλασσε αρκετές εντάσεις! Ενώ τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι, η Μαρία έχασε την ψυχραιμία της και τα έβαλε με τη Χαρά! «Γιατί πετάχτηκε»;

Με τη δοκιμασία αποχώρησης να έχει τελειώσει, οι παίκτριες του δημοφιλούς ριάλιτι θέλησαν να χαλαρώσουν λίγο παίζοντας ένα παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως στο σημερινό επεισόδιο και η Ίλντα τσαντίστηκε με μία ατάκα της Μαρίας!

Η Κέισι κλήθηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση του παιχνιδιού που ρώταγε ποια παίκτρια φόραγε αυτή τη στιγμή τα χειρότερα ρούχα, με την απάντηση της να δείχνει τη Μαρία η οποία είχε μείνει με μία πετσέτα.

Η Μαρία τσαντίστηκε μιας και ήταν από πριν φορτωμένη με την Άννα, και ένα σχόλιο της Χαράς Παππά την έβγαλε εκτός εαυτού!

Δείτε τι έγινε:

TAGS