GNTM: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε! Η "χρυσή" πεντάδα πάει Μιλάνο!

Ξέσπασε σε λυγμούς!

GNTM: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε! Η

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, με αποτέλεσμα να συμπληρωθεί επιτέλους η "χρυσή" πεντάδα που πάει στο Μιλάνο!

Το τέλος του δημοφιλούς ριάλιτι πλησιάζει καθώς πλέον έχουν μείνει μόνο 5 κορίτσια που θα διαγωνιστούν σκληρά για τον τίτλο.

Η Άννα ήταν αυτή που δεν κατάφερε να "τσεκάρει" ένα εισιτήριο για την κορυφαία πεντάδα και αποχώρησε από το παιχνίδι καθώς είχε τη χειρότερη φωτογραφία.

Θυμίζουμε πως την καλύτερη φωτογραφία σήμερα πήρε η Άννα Μαρία!

Μόλις η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, το μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα.

GNTM: Εκτός εαυτού η Κέισι! Βγήκε από το σετ - Την κυνηγούσε η Χριστοπούλου!

Στη σημερινή φωτογράφιση του GNTM, η Κέισι "λύγισε" και βγήκε εκτός εαυτού! Αποχώρησε από το σετ ενώ η Έλενα Χριστοπούλου την κυνηγούσε για να την πείσει να συνεχίσει.

Το σημερινό project φαίνεται πως δυσκόλεψε σχεδόν όλα τα κορίτσια. Η Κέισι ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες που ζορίστηκε αρκετά.

Με το disavantage που της έδωσε η Κάτια, έπρεπε να φωτογραφηθεί χαρούμενη, ωστόσο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τις οδηγίες του φωτογράφου.

Έτσι τα έβαλε με τον εαυτό της και βγήκε από το σετ κλαίγοντας!

Δείτε τι ακολούθησε:

GNTM: Η τολμηρή φωτογράφιση και ατάκα της Μαρίας για τους άντρες! «Έτσι κολλάνε μαζί μου»!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, τα κορίτσια έκαναν μία τολμηρή φωτογράφιση, ωστόσο αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν χωρίς αμφιβολία η επική ατάκα τις Μαρίας για τον τρόπο της με τους άντρες! «Έτσι κολλάνε μαζί μου»!

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τη Ζενεβιέβ να "εισβάλει" στο σπίτι των κοριτσιών και να τις ενημερώνει για τη δοκιμασία επιβράβευσης τους.

Μη χάσετε επίσης το spoiler για το ποια θα είναι η τελική πεντάδα στο ριάλιτι!

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια φόρεσαν εντυπωσιακά κοσμήματα και βούτηξαν στην πισίνα με αισθησιακό βλέμμα. Η Μαρία που δε τα κατάφερε και τόσο καλά, δέχθηκε μία συμβουλή από την Ζενεβιέβ ως προς το πώς να κοιτάζει το φακό και τότε "πέταξε" την πιο επική ατάκα!

TAGS