GNTM: Οι πρώτες αναρτήσεις της Άννας μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι!

Τα εξοργισμένα μηνύματα που έλαβε!

GNTM: Οι πρώτες αναρτήσεις της Άννας μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι!

Μπορεί η Άννα να αποχώρησε από το παιχνίδι στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, ωστόσο δεν άφησε χρόνο να χαθεί και έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι!

Η παίκτρια δεν κατάφερε να παραμείνει στην τελική πεντάδα, λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι στο Μιλάνο, και "πλάνταξε" on stage. Μπορεί να πήρε την χειρότερη φωτογραφία, ωστόσο αυτό που προκάλεσε αντίδραση, ήταν τα insta stories της που ανέβασε, με το που βγήκε το αποτέλεσμα.

Η ίδια δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφίες από τα DM της, με υβριστικά σχόλια που έλαβε από τους φανς του ριάλιτι και να δώσει μάλιστα και την δικιά της απάντηση!

Έχοντας εκφράσει την προσωπική της άποψη, στην συνέχεια ανέβασε ένα quote, όπου και έλεγε χαρακτηριστικά, "Αν δεν έχεις εχθρούς, δεν έχεις χαρακτήρα!"

Δείτε πως εκμεταλλεύτηκε το avamtage της η Κάτια και πως επηρέασε τις υπόλοιπες παίκτριες αναλυτικά.

Άννα αναρτήσεις
Άννα αποχώρηση
Άννα λόγια
Άννα μήνυμα

GNTM - Highlights: Τα κλάματα της Άννας και η αδιανόητη αντίδραση της Κέισι στο σετ!

Για ακόμη μια ημέρα σας έχουμε όλα τα highlights για το GNTM. Η αδιανόητη αντίδραση της Κέισι πάνω στο σετ και τα κλάματα της Άννας!

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν να εκφράσουν τα συναισθήματα που τους ζητήθηκαν και μεγάλη βοήθεια για εκείνες στάθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Άννα είναι η κοπέλα που έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι και φυσικά ξέσπασε σε κλάματα!

Θυμίζουμε πως την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Άννα Μαρία!

GNTM: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε! Η "χρυσή" πεντάδα πάει Μιλάνο!

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, με αποτέλεσμα να συμπληρωθεί επιτέλους η "χρυσή" πεντάδα που πάει στο Μιλάνο!

Το τέλος του δημοφιλούς ριάλιτι πλησιάζει καθώς πλέον έχουν μείνει μόνο 5 κορίτσια που θα διαγωνιστούν σκληρά για τον τίτλο.

Η Άννα ήταν αυτή που δεν κατάφερε να "τσεκάρει" ένα εισιτήριο για την κορυφαία πεντάδα και αποχώρησε από το παιχνίδι καθώς είχε τη χειρότερη φωτογραφία.

Μόλις η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, το μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα.