GNTM: Αυτές είναι οι δοκιμασίες που θα αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια! Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό;

Spoiler Alert!

GNTM: Αυτές είναι οι δοκιμασίες που θα αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια! Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό;

Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό του GNTM; Η τελική ευθεία έχει ξεκινήσει και αυτές είναι οι τρεις δοκιμασίες που θα αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια! Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες!

Να θυμίσουμε πως η παίκτρια που θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του Next Top Model για τη φετινή σεζόν θα φύγει με έπαθλο 50.000 ευρώ, ενώ θα κάνει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο, και θα ποζάρει για εξώφυλλο περιοδικού μόδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις φιναλίστ θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους σε τρεις δοκιμασίες. Στην πρώτη, θα πρέπει να αναδείξουν πανάκριβα κοσμήματα σε φωτογράφηση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, και με βάση ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει, οι τρεις που φτάνουν στον τελικό είναι η Κέισι, η Άννα Μαρία και η Κάτια.

Στη δεύτερη, οι τρεις παίκτριες θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο πάρτι όπου θα συμμετέχει όλο το GNTM, ενώ στην τρίτη δοκιμασία τα κορίτσια θα "αναγκαστούν" να ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη και παρέα τους συντρόφους τους.

GNTM: Η Wikipedia έκανε spoiler και "κάρφωσε" τη νικήτρια! Αυτή είναι!

Η Wikipedia έκανε για μία ακόμη φορά το θαύμα της και έκανε το πιο "καυτό" spoiler για το GNTM! "Κάρφωσε" τη νικήτρια του ριάλιτι! Αυτή είναι!

Το GNTM πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος και η αγωνία κορυφώνεται καθώς όλοι περιμένουν να μάθουν ποια θα είναι η παίκτρια που θα πάρει τον τίτλο!

Μαρία, Κέισι, Κάτια, Άννα Μαρία και Χαρά, είναι οι πέντε παίκτριες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διαγωνισμό, ενώ την επόμενη εβδομάδα πάνε στο Μιλάνο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει, οι τρεις που φτάνουν στον τελικό είναι η Κέισι, η Άννα Μαρία και η Κάτια.

Θέλοντας λοιπόν να καταγράψει τη σειρά της κάθε παίκτριας, η Wikipedia "πρόδωσε" τη νικήτρια!

wikipedia νικήτρια

GNTM: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε! Η "χρυσή" πεντάδα πάει Μιλάνο!

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, με αποτέλεσμα να συμπληρωθεί επιτέλους η "χρυσή" πεντάδα που πάει στο Μιλάνο!

Το τέλος του δημοφιλούς ριάλιτι πλησιάζει καθώς πλέον έχουν μείνει μόνο 5 κορίτσια που θα διαγωνιστούν σκληρά για τον τίτλο.

Η Άννα ήταν αυτή που δεν κατάφερε να "τσεκάρει" ένα εισιτήριο για την κορυφαία πεντάδα και αποχώρησε από το παιχνίδι καθώς είχε τη χειρότερη φωτογραφία.

Θυμίζουμε πως την καλύτερη φωτογραφία σήμερα πήρε η Άννα Μαρία!

Μόλις η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, το μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα.