GNTM: Η Άννα Χατζή ξεσπάει δημόσια σε αρνητικά σχόλια που δέχεται! «Σαν ηλ@@α απαντούσε»!

Τι απάντησε;

GNTM: Η Άννα Χατζή ξεσπάει δημόσια σε αρνητικά σχόλια που δέχεται! «Σαν ηλ@@α απαντούσε»!

Ξεσπάει η Άννα Χατζή από το GNTM σε αρνητικά σχόλια που δέχεται ακατάπαυστα και στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Σαν ηλ@@α απαντούσε»!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του Star μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι δέχτηκε πολλά «πυρά» από το τηλεοπτικό κοινό!

Συγκεκριμένα η Άννα διάβασε τα αρνητικά σχόλια και αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα κάποια από τα πιο χυδαία μηνύματα που δέχτηκε στα social media στη διάρκεια της συμμετοχής της και να στείλει το μήνυμα ότι δεν τη «ρίχνουν» κάτι τέτοια.

Έτσι λοιπόν, προχώρησε σε μία ακόμα αναδημοσίευση μηνύματος που δέχτηκε και αυτός που έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα ισχυρίζεται ότι τη γνωρίζει προσωπικά και την αποκάλεσε με υβριστικό χαρακτηρισμό!

Και το μοντέλο σχολίασε ειρωνικά:

«Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε; Με ξέρετε και προσωπικά ξαφνικά όλοι σας».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Άννα Χατζή GNTM Star

Μάλιστα, στην εκπομπή των ΚΟΥ ΚΟΥ έκανε μια αποκάλυψη για την Κάτια!

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της!

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, είδαμε την Άννα Χατζή να μας "χαιρετά", με την χειρότερη φωτογραφία, μια "ανάσα" πριν την τελική πεντάδα. Η παίκτρια μάλιστα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της!

Αν και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, η ίδια είναι ικανοποιημένη με την πορεία της μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο περίμενε περισσότερα από τον εαυτό της.

Όσο για την ημέρα που περιμένουν όλοι, μάθαμε πότε και που θα γίνει, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για αυτόν.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που το ταξίδι του GNTM τελειώνει εδώ για εμένα. Είναι ένα κρίσιμο σημείο. Δεν ήθελα να φύγω τώρα, αλήθεια, είναι ό,τι χειρότερο. Δεν έχω λόγια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα και θέλω να βγω έξω να δουλέψω, αλλά έχω και μία μικρή απογοήτευση που έφυγα τώρα».

TAGS