GNTM Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε!

Διαμορφώνεται η τελική τριάδα!

GNTM Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler για το σημερινό επεισόδιο του GNTM! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε και αναδεικνύεται η τελική τριάδα που πάει τελικό!

Τα κορίτσια βρίσκονται στο Μιλάνο και ήδη χτες από το παιχνίδι αποχώρησε η Χαρά Παππά, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις δοκιμασίες που θα γίνουν στην Ιταλία.

Μη χάσετε όλα όσα είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM!

Αυτή λοιπόν που θα πάρει το δρόμο της εξόδου, θα είναι η Μαρία.

Έτσι η τελική τριάδα που θα δούμε στον τελικό της Πέμπτης θα είναι η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία.

GNTM: Αυτές είναι οι δοκιμασίες που θα αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια! Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό;

Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό του GNTM; Η τελική ευθεία έχει ξεκινήσει και αυτές είναι οι τρεις δοκιμασίες που θα αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια! Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες!

Να θυμίσουμε πως η παίκτρια που θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του Next Top Model για τη φετινή σεζόν θα φύγει με έπαθλο 50.000 ευρώ, ενώ θα κάνει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο, και θα ποζάρει για εξώφυλλο περιοδικού μόδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις φιναλίστ θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους σε τρεις δοκιμασίες. Στην πρώτη, θα πρέπει να αναδείξουν πανάκριβα κοσμήματα σε φωτογράφηση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, και με βάση ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει, οι τρεις που φτάνουν στον τελικό είναι η Κέισι, η Άννα Μαρία και η Κάτια.

Στη δεύτερη, οι τρεις παίκτριες θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο πάρτι όπου θα συμμετέχει όλο το GNTM, ενώ στην τρίτη δοκιμασία τα κορίτσια θα "αναγκαστούν" να ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη και παρέα τους συντρόφους τους.