GNTM: Η «επίθεση» των κοριτσιών στην Μαρία και το ξέσπασμα της! (Βίντεο)

Έβαλε τα κλάματα!

GNTM: Η «επίθεση» των κοριτσιών στην Μαρία και το ξέσπασμα της! (Βίντεο)

Η «επίθεση» των κοριτσιών που απέμειναν στο GNTM, στην Μαρία και το ξέσπασμα της!

Το ριάλιτι μόδας του Star φτάνει στο τέλος του μετά από τόσο καιρό, δοκιμασίες και ξεσπάσματα κοριτσιών και κριτών!

Όταν τα κορίτσια γύρισαν από το Μιλάνο και πάνω σε μια συζήτηση που έκαναν τα κορίτσια, ξαφνικά επιτέθηκαν στην Μαρία, λέγοντας της πως έχει τυχαίες λήψεις και για αυτό παραμένει στο παιχνίδι και ότι από τις 4 τους εκείνη αίζει λιγότερο που είναι σε αυτήν την θέση, καθώς δε το ήθελε τόσο όσο οι υπόλοιπες.

Είδαμε την Μαρία να μιλάει στις κάμερες για το συμβάν και τότε ξέσπασε και την πήραν τα κλάματα, αφού δέχτηκε μια ξαφνική και άδικη επίθεση! Επίσης, προηγουμένως είχαμε δει την Κέισι να σπαράζει στο κλάμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: «Λύγισε» on air η Έλενα Χριστοπούλου! Ξέσπασαν σε κλάματα και τα κορίτσια! (Βίντεο)

«Λύγισε» η Έλενα Χριστοπούλου on air στο GNTM και μαζί της ξέσπασαν σε κλάματα και τα κορίτσια!

Το ριάλιτι μόδας του Star πλησιάζει στο τέλος, καθώς ο δρόμος για την τελική τριάδα έχει στρωθεί με ροδοπέτελα και είναι έτοιμος να της υποδεχτεί!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM έχει ξεκινήσει! Οι τέσσερις φιναλίστ έχουν επιστρέψει από το Μιλάνο και ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού βλέπουν να τις περιμένει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Εκεί τους υποδέχεται η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τους ζητά να κάνουν ένα απολογισμό όσων έζησαν στην πρωτεύουσα της μόδας, αλλά και γενικά της πορείας τους στον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς.

Όλο αυτό προκάλεσε συναισθηματική φόρτιση σε όλες και συγκινήθηκαν! Ενώ προηγουμένως είχαμε δει την Κέισι να σπαράζει στο κλάμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Το μακάβριο concept και το αβαντάζ της Άννας Μαρίας! (Βίντεο)

Το σημερινό concept του GNTM είναι λίγο μακάβρι και είδαμε ποιο είναι το αβαντάζ της Άννας Μαρίας!

Το ριάλιτι μόδας του Star φτάνει προς το τέλος του και η αγωνία έχει κορυφωθεί. Έτσι και οι δοκιμασίες όλο και δυσκολεύουν!

Με μία άκρως ιδιαίτερη δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωπα τα κορίτσια του GNTM, μίας φωτογράφησης που θα έκρινε ποια περνάει και ποια φεύγει λίγο πριν τον τελικό. Συγκεκριμενα στο σημερινό κόνσεπτ παριστάνουν τις Ιταλίδες χήρες και ποζάρουν όλες ντυμένες στα μαύρα!

Η Άννα Μαρία κέρδισε την χθεσινή δοκιμασία και πήρε την καλύτερη φωτογραφία, επομένως είχε το σημερινό αβαντάζ κι αυτό ήταν να μοιράσει στα κορίτσια διάφορα συναισθήματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler για το σημερινό επεισόδιο του GNTM! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε και αναδεικνύεται η τελική τριάδα που πάει τελικό!

Τα κορίτσια βρίσκονται στο Μιλάνο και ήδη χτες από το παιχνίδι αποχώρησε η Χαρά Παππά, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις δοκιμασίες που θα γίνουν στην Ιταλία.

Μη χάσετε όλα όσα είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM!

Αυτή λοιπόν που θα πάρει το δρόμο της εξόδου, θα είναι η Μαρία.

Έτσι η τελική τριάδα που θα δούμε στον τελικό της Πέμπτης θα είναι η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία.

TAGS