Κωνσταντίνα Φλώρου: Έτσι σχολίασε την Ασημίνα και τις δηλώσεις της περί πολιτικών μετά το GNTM!

Τι είπε δημόσια;

Κωνσταντίνα Φλώρου: Έτσι σχολίασε την Ασημίνα και τις δηλώσεις της περί πολιτικών μετά το GNTM!

Η Κωνσταντίνα Φλώρου σχολίασε τις δηλώσεις περί πολιτικών της Ασημίνας, που έκανε μετά την αποχώρηση της από το σπίτι του GNTM.

Η ίδια ήρθε πολύ κοντά με την Ασημίνα Χαρίτου ειδικά στα τελευταία επεισόδια και οι δημοσιογράφοι δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για τα όσα έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα.,

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας, δεν εμφανίστηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», ενώ ανέβασε στο Instagram βίντεο με πολιτικό περιεχόμενο.

«Τα έχω δει τα βίντεο της Ασημίνας. Υποστηρίζω πάρα πολύ την Ασημίνα, που βγαίνει και μιλάει για πράγματα που θέλει και αγαπάει. Απλά επειδή εγώ δεν ασχολούμαι με πολιτικά, δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα που λέει. Όχι ότι τα κρίνω, δεν τα ξέρω. Η Ασημίνα μέσα στο παιχνίδι δε μιλούσε για πολιτική» είχε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα.

GNTM:H Κωνσταντίνα αποκαλύπτει τον λόγο που πήρε κιλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού

Η Κωνσταντίνα από το GNTM αποκαλύπτει τον λόγο που που πήρε κιλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του Star, μίλησε στην «Φωλιά των Κου Κου» και εξήγησε τους λόγους που πήρε κιλά μέσα στο σπίτι.

Η Κωνσταντίνα ανέφερε ότι ήταν πολύ πιεσμένη και ένιωθε πώς αντιμετώπιζε κάποιο ορμονικό πρόβλημα για αυτό και πήρε κάποια κιλά. Η ίδια τόνισε πως αυτό ήταν λάθος ωστόσο λόγω του νεαρού της ηλικίας της μπορεί να χάσει αυτά τα κιλά.

Παράλληλα δήλωσε εξοργισμένη με τα υπόλοιπα κορίτσια του GNTM για όσα είπαν για τα κιλά της πίσω από την πλάτη της και όχι μπροστά της.

Εντωμεταξύ δείτε ποια παίκτρια θα αναλάβει δική της εκπομπή στο Open

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας μετά την αποχώρηση της!

Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το GNTM και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας είχε εντυπωσιάσει μέσα στο παιχνίδι, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως το πιο όμορφο πρόσωπο που μπήκε σε αυτό.

Η Κωνσταντίνα αποχώρησε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Ανέβασε μια φωτογραφία από το παιχνίδι και έγραψε «Έχω την πορεία μου όπως τα μοντέλα». Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν «βροχή».

Κωνσταντίνα GNTM

Εντωμεταξύ δείτε τι αποκάλυψε η Ίλντα ότι έκανε μετά την αποχώρηση της