GNTM: Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο απαντάει για το χωρισμό τους! «Δε με ενδιαφέρει τι κάνει στη ζωή της»!

Τα είπε όλα!

GNTM: Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο απαντάει για το χωρισμό τους! «Δε με ενδιαφέρει τι κάνει στη ζωή της»!

Η Κάτια Ταραμπάνκο αμέσως μετά την έξοδό της από το GNTM έριξε τίτλους τέλους στη σχέση της και ο πρώην σύντροφός της, απαντάει για πρώτη φορά για τον πολύκροτο χωρισμό τους και για την προσωπική ζωή του μοντέλου! «Δε με ενδιαφέρει τι κάνει στη ζωή της»!

Η φιναλίστ του GNTM έχει χωρίσει εδώ και ένα μήνα με τον σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή και έχει ήδη βάλει νέο πρόσωπο στη ζωή της.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για μία ακόμα παίκτρια που χώρισε αμέσως μετά την έξοδό της από το GNTM!

Μιλώντας στην εκπομπή του Open, «Μεσημέρι Yes», ο Γιάννης Χαλβατζής σχολίασε την νέα προσωπική ζωή της Κάτιας λέγοντας:

«Δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το τομέα της ζωής της, δεν μου πέφτει λόγος πλέον. Δεν βλέπω πως μπορεί να επιβαρυνθεί το προφίλ της όμως από ένα νέο ξεκίνημα, αντιθέτως επειδή την ξέρω θα σου πω ότι όπως και εγώ έτσι και εκείνη δεν κάνουμε τίποτα τυχαία και απερίσκεπτα. Όλα είναι αρκετά μελετημένα από πλευρά της και είχε όλο το χρόνο να το κάνει όσο βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Της έχω πλήρη εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει, έχει στόχους και δουλεύει για αυτούς. Like a boss».

GNTM - Κάτια: Χώρισε και βρήκε νέο σύντροφο;

H Κάτια Ταραμπάνκο βγήκε από το GNTM, χώρισε και αυτός είναι ο νέος σύντροφος της.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral η είδηση που θέλει τον σύντροφο της Γιάννη Χαλβατζή να της έκανε πρόταση γάμου στον τελικό και εκείνη να αρνήθηκε.

Μετά από αυτή την είδηση ο επιχειρηματίας διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από το προφίλ του στο Instagram.

Και τώρα έρχεται μια αποκλειστική είδηση του yourtipster.gr, που αναφέρει πως αυτός ο μήνας, υπήρξε κρίσιμος και για την προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον επιχειρηματία κλονίστηκε.

Τότε ήταν που εκείνη γνώρισε τον Γιώργο Λάγιο και δεν δίστασαν να βγουν με παρέα σε μαγαζί των νοτίων προαστίων αλλά και στο BOX όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες. Λίγες μέρες αργότερα, πραγματοποίησαν μία ακόμα εμφάνιση, σε μεγάλο party που έγινε σε σπίτι των νοτίων προαστίων.

Κάτια gntm σύντροφος

Μην χάσετε και τα Highlights που έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο: Τα κλάματα της Κέισι και το «φετίχ» του Άγγελου Μπράτη!