GNTM: Δε φαντάζεστε τι είπε στην Άννα Μαρία ο σύντροφός της και την έκανε να κλάψει στον τελικό!

Έξαλλη η Βίκυ Καγιά!

GNTM: Δε φαντάζεστε τι είπε στην Άννα Μαρία ο σύντροφός της και την έκανε να κλάψει στον τελικό!

Στον μεγάλο τελικό του GNTM, ο σύντροφος της Άννας Μαρίας την έκανε να κλάψει και δε φαντάζεστε τι της είπε για να τη φτάσει σε αυτήν την κατάσταση!

Η Άννα Μαρία κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Κέισι και την Κάτια για τον τίτλο του GNTM!

Ωστόσο στο τρέιλερ που είδαμε φαίνεται πως το αγαπημένο "Bratis Girl" βάζει τα κλάματα και όχι χωρίς λόγο.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», ο αγαπημένος της Άννας Μαρίας της ζήτησε να φύγουν από το παιχνίδι μαζί και να μη διαγωνιστεί στον τελικό.

Θυμίζουμε πως η Κάτια που επίσης φωτογραφήθηκε με τον σύντροφό της στον τελικό, χώρισε μετά από λίγο καιρό.

Ωστόσο η Βίκυ Καγιά που είναι χρόνια στον κόσμο της μόδας και έχει κάνει πολλές θυσίες στη διάρκεια της καριέρας της, μίλησε στην Άννα Μαρία και της εξήγησε πως κανένας δεν θα πρέπει να μπει εμπόδιο σε εκείνη και την καριέρα της.

GNTM: Η Άννα Μαρία "ξεσπά" και τα "χώνει" στην Κάτια! "Αν την δω να κερδίζει..."

"Αν την δω να κερδίζει, το GNTM θα ξενερώσω, τι να κάνω;" Δεν άντεξε η Άννα Μαρία! Η παίκτρια του GNTM, "ξεσπά" και τα "χώνει" στην Κάτια, κανονικότατα!

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του ράλιτι, οι τρεις φιναλίστ έχουν βγάλει τα "μαχαίρια" τους και "χτυπούν". Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου, η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» βρέθηκε στα παρασκήνια του ριάλιτι μοντέλων και συνάντησε τις τρεις φιναλίστ.

Εσείς ακούσατε για την Wikipedia που έκανε spoiler και "κάρφωσε" τη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού;

Αυτή που έκανε εντύπωση ωστόσο, ήταν η Άννα Μαρία, καθώς δεν έβαλε γλώσσα μέσα της! «Στην αρχή μου έβγαινε το νιαούρισμα μπροστά στους κριτές, τώρα πλέον είμαι πιο σίγουρη” ανέφερε για την Κάτια και συνέχισε, «Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια. Αν την δω να κερδίζει το GNTM θα ξενερώσω, τι να κάνω; Είμαι εγώ και η Κέισι και θα κερδίσει η Κάτια;».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βιντεάκι!