GNTM - Τελικός: Τα λόγια της Κάτιας για τον πρώην της! "Λύγισε" πάνω στην σκηνή!

Μεγάλη συγκίνηση!

GNTM - Τελικός: Τα λόγια της Κάτιας για τον πρώην της!

O τελικός του GNTM καλά κρατεί, και τα λόγια της Κάτιας για τον πρώην της, προκαλούν μεγάλη συγκίνηση στην ίδια! "Λύγισε" πάνω στην σκηνή!

Λίγες ημέρες μετά την είδηση πως ο πρώην της, της έκανε πρόταση γάμου, έγινε γνωστό πως η σχέση τους είχε τελειώσει!

Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για την ίδια, αν και την στεναχώρησε. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας των φωτογραφιών, η Κάτια δάκρυσε όταν είδε την φωτογραφία της, και φανερά συγκινημένη δήλωσε, «Ο Γιάννης είναι από τους ανθρώπους που αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Είναι μια στήριξη που έχω στη ζωή μου είτε είναι εκεί είτε όχι».

Να θυμίσουμε επίσης, πως μια ανάσα πριν την πηγή έφτασε η Μαρία, ωστόσο δεν κατάφερε να πιει νερό και να μπει μέσα στην τελική τριάδα.

GNTM -Τελικός: Η στιγμή που η Κάτια δέχθηκε πρόταση γάμου! Αυτή ήταν η αντίδρασή της!

Απίστευτα σκηνικά στον τελικό του GNTM! Η Κάτια δέχθηκε πρόταση γάμου ωστόσο, αυτή η αντίδραση ήταν σίγουρα μια που δεν περιμέναμε!

Η ίδια έμεινε "παγωτό" λίγο πριν μπει στο σετ!

Στην τσέπη του είχε ένα δαχτυλίδι και δεν δίστασε να της ζητήσει το χέρι μπροστά στις κάμερες.

«Να γίνεις οικογένειά μου. Να με παντρευτείς. Θα το σκεφτείς παιδί μου;», της είπε, «Γιάννη τι κάνεις τώρα;», του απάντησε εκείνη. «Σ΄αγαπάω τι κάνω;»!

Ωστόσο η Κάτια ήρθε σε δύσκολη θέση και απάντησε, «Γιατί τώρα ρε μωρό μου;» με εκείνον να της λέει πως αν το επιθυμεί μπορεί να το κάνει άλλη στιγμή!

Εσείς έχετε ακούσει για το μεγάλο spoiler που έκανε η Wikipedia, όπου και αποκάλυψε την μεγάλη νικήτρια;

GNTM - Τελικός: "Έσταξε" φαρμάκι η Κάτια για την Μαρτίνα! "Αν την ονειρευόμουν θα ήταν σαν..."

"Αν την ονειρευόμουν θα ήταν σαν voodoo!" Ο τελικός του GNTM δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει και η Κάτια, "έσταξε" φαρμάκι για την Μαρτίνα!

Tα κορίτσια ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχουν φτάσει στις 3 τελευταίες του διαγωνισμού, ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν τα σχόλια - "φωτιά" της Ταραμπάνκο!

Χαρακτηριστικά είπε, «Αν ονειρευόμουν εγώ τη Μαρτίνα θα ήταν λίγο περίεργο, θα ήταν σαν voodoo. Δεν ξέρω πως νιώθει η Άννα-Μαρία για αυτό. Είμαι περίεργη να δω αν αυτή η κοπέλα θα έρθει στον τελικό».

Εσείς έχετε ακούσει για το μεγάλο spoiler που έκανε η Wikipedia, όπου και αποκάλυψε την μεγάλη νικήτρια;