GNTM - Τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού!

Ο λόγος για την...

GNTM - Τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού!

O τελικός του GNTM ήταν γεμάτος ανατροπές! Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού! Έμειναν όλες "παγωτό" στο πλατό!

Το ριάλιτι μοντέλων, είναι όντως γεμάτο ανατροπές και αυτό μας το απέδειξαν ακόμη και την τελευταία στιγμή!

Όπως ανακοίνωσε η Καγιά, το σύστημα ψηφοφορίας είχε μπλοκάρει λόγω των πολλών συμμετοχών, με αποτέλεσμα να "πέσει" ο server και να μην έχουν νικήτρια. Για αυτόν τον λόγο, θεώρησαν όλοι μαζί στην παραγωγή πως το σωστό θα ήταν το βραβείο να πάει τόσο στην Κάτια, όσο και στην Άννα Μαρία.

Οι δυο τους όπως ανακοινώθηκε, θα μοιραστούν το χρηματικό ποσό, ενώ όλο το υπόλοιπο πακέτο που είχαν υποσχεθεί στην νικήτρια, θα γίνει επί 2 φορές. Δηλαδή το πρακτορείο μοντέλων θα προσλάβει και τις δυο τους, και η καμπάνια των dust and cream θα γίνει και με τις δύο.

Όπως καταλαβαίνεται, όλο αυτό έφερε έναν πανικό στο πλατό, με τις δυο νικήτριες να έχουν μείνει άφωνες και να κοιτάνε η μία την άλλη.

Να θυμίσουμε, πως η Wikipedia, είχε πέσει σχετικά κοντά στο ποια θα ήταν η μεγάλη νικήτρια, χωρίς ωστόσο να είχε προβλέψει την διπλή νίκη.

GNTM - Τελικός: Η μεγάλη έκπληξη που είχαν προετοιμάσει στο πλατό του ριάλιτι!

O τελικός του GNTM καλά κρατεί και οι συγκινήσεις συνεχίζονται! Δεν θα πιστέψετε την μεγάλη έκπληξη που είχαν προετοιμάσει τόσο για τα κορίτσια, όσο και για τους κριτές!

Η τελική ευθεία έχει ξεκινήσει, με τις φωτογραφήσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο όταν τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό, ήρθαν αντιμέτωπες και με κάτι απρόσμενο!

Λίγο πριν ανακοινωθούν οι βαθμολογίες προβλήθηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των κοριτσιών μέσα στο παιχνίδι, καθ'όλη την διάρκεια. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η έκπληξη που είχαν για τους κριτές, καθώς οι τρεις φιναλίστ, Άννα-Μαρία, Κάτια και Κέισι ετοίμασαν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους.

Εσείς έχετε ακούσει για το μεγάλο spoiler που έκανε η Wikipedia, όπου και αποκάλυψε την μεγάλη νικήτρια;

GNTM - Τελικός: "Ξέσπασε" σε κλάματα η Άννα Μαρία! Η επέμβαση της Βίκης και τα "νεύρα"!

"Χαμός" επικρατεί στον τελικό του GNTM! "Ξέσπασε" σε κλάματα η Άννα Μαρία, προκαλώντας νεύρα στην κριτική επιτροπή! Η επέμβαση της Βίκης Καγιά, ήταν άμεση!

Η τρίτη δοκιμασία με την εμφάνιση των αγοριών τους, προκάλεσε μεγάλη "αναταραχή" σε όλα τα κορίτσια!

Ανάμεσα σε αυτές και η Άννα Μαρία, που βρέθηκε σε κατάσταση σοκ όταν είδε τον αγαπημένο της, «Περίμενα να συγκινηθείς παραπάνω, αλλά… Δεν χάρηκες πολύ που με είδες», με εκείνη να του απαντάει πως απλά δεν το περίμενε.

«Δεν θα μου το ξανακάνεις ποτέ αυτό, θα μου το ξανακάνεις; Θα φύγουμε;», της είπε, με εκείνη να απαντά, «ε, όχι σήμερα», και αμέσως να "ξεσπά" σε κλάματα, καθώς δεν ήξερε τι να του πει.

Να θυμίσουμε επίσης, πως μια ανάσα πριν την πηγή έφτασε και η Μαρία, ωστόσο δεν κατάφερε να πιει νερό.