GNTM: Η επίσημη «ανακοίνωση» του Star για τον επόμενο κύκλο!

Δείτε το τρέιλερ

GNTM: Η επίσημη «ανακοίνωση» του Star για τον επόμενο κύκλο!

Ακόμα δεν πέρασε ούτε μια ημέρα από το μεγάλο φινάλε του GNTM, και το Star έκανε ήδη γνωστά τα σχέδια του για τον επόμενο κύκλο.

Αμέσως μετά το τελικό αποτέλεσμα που έβγαλε νικήτριες την Κάτια και την Άννα Μαρία, έπαιξε στον αέρα το τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Έτσι ξεκινούν οι δηλώσεις για τον επόμενο κύκλο και το κανάλι με αυτό τον τρόπο «ανακοίνωσε» πως πήρε το πράσινο και για την επόμενη σεζόν.

Εντωμεταξύ δείτε και πώς «δίκασε» το Twitter όσα συνέβησαν στον μεγάλο τελικό

GNTM τελικός - Highlights: Οι δυο νικήτριες, τα κλάματα της Άννας Μαρίας και η πρόταση γάμου στην Κάτια!

Ο μεγάλος και πολυαναμενόμενος τελικός του GNTM έγινε χθες το βράδυ και σε αυτό το φινάλε είδαμε... πολλά.

Τα κορίτσια που για έξι μήνες συμμετείχαν στο ριάλιτι του Star, χθες έπρεπε να φωτογραφηθούν μόνο με το μπουρνούζι τους και ακριβά κοσμήματα στην πρώτη δοκιμασία, στην δεύτερη δοκιμασία έγιναν για λίγο ντίβες σε ένα κουβανέζικο πάρτι, ενώ στην τρίτη και πιο συναισθηματική φωτογραφήθηκαν με τους συντρόφους τους.

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς μας περίμενε στο τέλος, που νικήτρια δεν ήταν μια τελικά αλλά δυο, η Άννα Μαρία και η Κάτια.

Δείτε τα highlights της βραδιάς:

GNTM - Τελικός: Αυτή ήταν η ανακοίνωση του Σκουλού που άφησε τα κορίτσια "παγωτό"! Έμειναν άφωνες!

O τελικός του GNTM είναι γεγονός! Ωστόσο τα κορίτσια έμειναν "παγωτό" στην αρχή του επεισοδίου, με την ανακοίνωση του Σκουλού! Τις άφησε "παγωτό"!

Oι τρεις καλύτερες, Άννα – Μαρία, Κέισι, και Κάτια, λίγο πριν ξεκινήσουν τις φωτογραφήσεις τους, άκουσαν μια αποκάλυψη που τις έκανε τρισευτυχισμένες!

Και αυτό γιατί, ο Δημήτρης Σκουλός, τους ανακοίνωσε πως στην πρώτη φωτογράφιση εκτός από απλός κριτής τους, θα είναι εκείνος που θα τις απαθανατίσει!

Να θυμίσουμε επίσης, πως μια ανάσα πριν την πηγή έφτασε και η Μαρία, ωστόσο δεν κατάφερε να πιει νερό.

GNTM - Τελικός: "Έσταξε" φαρμάκι η Κάτια για την Μαρτίνα! "Αν την ονειρευόμουν θα ήταν σαν..."

"Αν την ονειρευόμουν θα ήταν σαν voodoo!" Ο τελικός του GNTM δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει και η Κάτια, "έσταξε" φαρμάκι για την Μαρτίνα!

Tα κορίτσια ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχουν φτάσει στις 3 τελευταίες του διαγωνισμού, ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν τα σχόλια - "φωτιά" της Ταραμπάνκο!

Χαρακτηριστικά είπε, «Αν ονειρευόμουν εγώ τη Μαρτίνα θα ήταν λίγο περίεργο, θα ήταν σαν voodoo. Δεν ξέρω πως νιώθει η Άννα-Μαρία για αυτό. Είμαι περίεργη να δω αν αυτή η κοπέλα θα έρθει στον τελικό».

GNTM - Τελικός: Η απίστευτη αντίδραση των κοριτσιών όταν αντίκρισαν τα αγόρια τους μετά από 6 μήνες!

O τελικός του GNTM συνεχίζει να έχει ανατροπές. Δεν θα πιστέψετε την απίστευτη αντίδραση των κοριτσιών όταν αντίκρισαν τα αγόρια τους μετά από 6 μήνες!

Ούρλιαζαν από ενθουσιασμό και χαρά!

Και η εμφάνισή τους, ήταν μέσα στα πλαίσια της 3ης φωτογράφησης, καθώς το συναίσθημα και ο έρωτας είναι όπως είπαν το καλύτερο "αξεσουάρ" για μια γυναίκα.

Τα κορίτσια έδειχναν να συγκινούνται ιδιαίτερα, μιας και δεν περίμεναν να τους αντικρίσουν στο σετ.

Εσείς έχετε ακούσει για το μεγάλο spoiler που έκανε η Wikipedia, όπου και αποκάλυψε την μεγάλη νικήτρια;

GNTM -Τελικός: Η στιγμή που η Κάτια δέχθηκε πρόταση γάμου! Αυτή ήταν η αντίδρασή της!

Απίστευτα σκηνικά στον τελικό του GNTM! Η Κάτια δέχθηκε πρόταση γάμου ωστόσο, αυτή η αντίδραση ήταν σίγουρα μια που δεν περιμέναμε!

Η ίδια έμεινε "παγωτό" λίγο πριν μπει στο σετ!

Στην τσέπη του είχε ένα δαχτυλίδι και δεν δίστασε να της ζητήσει το χέρι μπροστά στις κάμερες.

«Να γίνεις οικογένειά μου. Να με παντρευτείς. Θα το σκεφτείς παιδί μου;», της είπε, «Γιάννη τι κάνεις τώρα;», του απάντησε εκείνη. «Σ΄αγαπάω τι κάνω;»!

Ωστόσο η Κάτια ήρθε σε δύσκολη θέση και απάντησε, «Γιατί τώρα ρε μωρό μου;» με εκείνον να της λέει πως αν το επιθυμεί μπορεί να το κάνει άλλη στιγμή!

GNTM - Τελικός: "Ξέσπασε" σε κλάματα η Άννα Μαρία! Η επέμβαση της Βίκης και τα "νεύρα"!

"Χαμός" επικρατεί στον τελικό του GNTM! "Ξέσπασε" σε κλάματα η Άννα Μαρία, προκαλώντας νεύρα στην κριτική επιτροπή! Η επέμβαση της Βίκης Καγιά, ήταν άμεση!

Η τρίτη δοκιμασία με την εμφάνιση των αγοριών τους, προκάλεσε μεγάλη "αναταραχή" σε όλα τα κορίτσια!

Ανάμεσα σε αυτές και η Άννα Μαρία, που βρέθηκε σε κατάσταση σοκ όταν είδε τον αγαπημένο της, «Περίμενα να συγκινηθείς παραπάνω, αλλά… Δεν χάρηκες πολύ που με είδες», με εκείνη να του απαντάει πως απλά δεν το περίμενε.

«Δεν θα μου το ξανακάνεις ποτέ αυτό, θα μου το ξανακάνεις; Θα φύγουμε;», της είπε, με εκείνη να απαντά, «ε, όχι σήμερα», και αμέσως να "ξεσπά" σε κλάματα, καθώς δεν ήξερε τι να του πει.

GNTM - Τελικός: Τα λόγια της Κάτιας για τον πρώην της! "Λύγισε" πάνω στην σκηνή!

O τελικός του GNTM καλά κρατεί, και τα λόγια της Κάτιας για τον πρώην της, προκαλούν μεγάλη συγκίνηση στην ίδια! "Λύγισε" πάνω στην σκηνή!

Λίγες ημέρες μετά την είδηση πως ο πρώην της, της έκανε πρόταση γάμου, έγινε γνωστό πως η σχέση τους είχε τελειώσει!

Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για την ίδια, αν και την στεναχώρησε. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας των φωτογραφιών, η Κάτια δάκρυσε όταν είδε την φωτογραφία της, και φανερά συγκινημένη δήλωσε, «Ο Γιάννης είναι από τους ανθρώπους που αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Είναι μια στήριξη που έχω στη ζωή μου είτε είναι εκεί είτε όχι».

GNTM - Τελικός: Η μεγάλη έκπληξη που είχαν προετοιμάσει στο πλατό του ριάλιτι!

O τελικός του GNTM καλά κρατεί και οι συγκινήσεις συνεχίζονται! Δεν θα πιστέψετε την μεγάλη έκπληξη που είχαν προετοιμάσει τόσο για τα κορίτσια, όσο και για τους κριτές!

Η τελική ευθεία έχει ξεκινήσει, με τις φωτογραφήσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο όταν τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό, ήρθαν αντιμέτωπες και με κάτι απρόσμενο!

Λίγο πριν ανακοινωθούν οι βαθμολογίες προβλήθηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των κοριτσιών μέσα στο παιχνίδι, καθ'όλη την διάρκεια. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η έκπληξη που είχαν για τους κριτές, καθώς οι τρεις φιναλίστ, Άννα-Μαρία, Κάτια και Κέισι ετοίμασαν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους.

GNTM - Τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού!

O τελικός του GNTM ήταν γεμάτος ανατροπές! Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού! Έμειναν όλες "παγωτό" στο πλατό!

Το ριάλιτι μοντέλων, είναι όντως γεμάτο ανατροπές και αυτό μας το απέδειξαν ακόμη και την τελευταία στιγμή!

Όπως ανακοίνωσε η Καγιά, το σύστημα ψηφοφορίας είχε μπλοκάρει λόγω των πολλών συμμετοχών, με αποτέλεσμα να "πέσει" ο server και να μην έχουν νικήτρια. Για αυτόν τον λόγο, θεώρησαν όλοι μαζί στην παραγωγή πως το σωστό θα ήταν το βραβείο να πάει τόσο στην Κάτια, όσο και στην Άννα Μαρία.

Οι δυο τους όπως ανακοινώθηκε, θα μοιραστούν το χρηματικό ποσό, ενώ όλο το υπόλοιπο πακέτο που είχαν υποσχεθεί στην νικήτρια, θα γίνει επί 2 φορές. Δηλαδή το πρακτορείο μοντέλων θα προσλάβει και τις δυο τους, και η καμπάνια των dust and cream θα γίνει και με τις δύο.

Όπως καταλαβαίνεται, όλο αυτό έφερε έναν πανικό στο πλατό, με τις δυο νικήτριες να έχουν μείνει άφωνες και να κοιτάνε η μία την άλλη.

Να θυμίσουμε, πως η Wikipedia, είχε πέσει σχετικά κοντά στο ποια θα ήταν η μεγάλη νικήτρια, χωρίς ωστόσο να είχε προβλέψει την διπλή νίκη.

TAGS