GNTM: Bullying στο αγόρι της Άννας Μαρίας! Τα σχόλια ντροπής! "Θα σε αφήσει κοντέ!"

Αδιανόητα αισχρό!

GNTM: Bullying στο αγόρι της Άννας Μαρίας! Τα σχόλια ντροπής!

Σχόλια ντροπής κάτω από τις φωτογραφίες του συντρόφου της Άννας Μαρίας από το GNTM! "Θα σε αφήσει κοντέ" γράφουν στο αγόρι της κι αυτό λέγεται bullying!

Από την εμφάνισή του στον τελικό του ριάλιτι του STAR ξέσπασε θύελλα σχολίων όσον αφορά και την συμπεριφορά του και το ύψος του αλλά και γενικά το τι συνέβη στον τελικό, το twitter πήρε πραγματικά "φωτιά"!

Με μια βόλτα που κάναμε στο προφίλ του Τάσο, λοιπόν, στο instagram αντικρίσαμε πράγματα που πραγματικά είναι αισχρά! Κάτω από φωτογραφία που δημοσίευσε με το πρόσωπο της Άννας Μαρίας του έχουν σχολιάσει πολύ άσχημα...

Δείτε τις αναρτήσεις:

gntm τελικός άννα μαρία

Και τα απίστευτα σχόλια:

gntm τελικός

gntm άννα μαρια

gntm twitter

gntm σχέση άννα μαρία

GNTM - Τελικός: "Ξέσπασε" σε κλάματα η Άννα Μαρία! Η επέμβαση της Βίκυς και τα "νεύρα"!

"Χαμός" επικρατεί στον τελικό του GNTM! "Ξέσπασε" σε κλάματα η Άννα Μαρία, προκαλώντας νεύρα στην κριτική επιτροπή! Η επέμβαση της Βίκης Καγιά, ήταν άμεση!

Η τρίτη δοκιμασία με την εμφάνιση των αγοριών τους, προκάλεσε μεγάλη "αναταραχή" σε όλα τα κορίτσια!

Ανάμεσα σε αυτές και η Άννα Μαρία, που βρέθηκε σε κατάσταση σοκ όταν είδε τον αγαπημένο της, «Περίμενα να συγκινηθείς παραπάνω, αλλά… Δεν χάρηκες πολύ που με είδες», με εκείνη να του απαντάει πως απλά δεν το περίμενε.

«Δεν θα μου το ξανακάνεις ποτέ αυτό, θα μου το ξανακάνεις; Θα φύγουμε;», της είπε, με εκείνη να απαντά, «ε, όχι σήμερα», και αμέσως να "ξεσπά" σε κλάματα, καθώς δεν ήξερε τι να του πει.

Να θυμίσουμε επίσης, πως μια ανάσα πριν την πηγή έφτασε και η Μαρία, ωστόσο δεν κατάφερε να πιει νερό.

TAGS