GNTM: Βίκυ Καγιά και Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτουν τι πραγματικά συνέβη με την ψηφοφορία!

Για ποιο λόγο έπεσε το σύστημα;

GNTM: Βίκυ Καγιά και Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτουν τι πραγματικά συνέβη με την ψηφοφορία!

Βίκυ Καγιά και Δημήτρης Σκουλός βρέθηκαν στην «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψαν τι πραγματικά συνέβη με την ψηφοφορία χθες το βράδυ στο GNTM.

«Θέλαμε να είναι live και όχι μέσω sms. Λέγαμε όλα θα πάνε καλά καθώς πίσω μας υπάρχει εταιρεία που έχει αναλάβει διεθνή project.

Δεν ήταν κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε να ελένξει κάποιος, όταν έχεις μια μεγάλη εταιρεία πίσω σου.» είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Η Βίκυ Καγιά είπε « Δυστυχώς συνέβη για δεύτερη φορά, δεν είναι κάποιο δικό μας κομμάτι. Εμείς έπρεπε να ελαφρύνουμε το κλίμα».

Από την άλλη τόνισαν πως είναι κάτι θετικό καθώς και τα δυο κορίτσια το άξιζαν.

Να θυμίσουμε επίσης, πως μια ανάσα πριν την πηγή έφτασε και η Μαρία, ωστόσο δεν κατάφερε να πιει νερό.

GNTM - Τελικός: "Ξέσπασε" σε κλάματα η Άννα Μαρία! Η επέμβαση της Βίκυς και τα "νεύρα"!

"Χαμός" επικρατεί στον τελικό του GNTM! "Ξέσπασε" σε κλάματα η Άννα Μαρία, προκαλώντας νεύρα στην κριτική επιτροπή! Η επέμβαση της Βίκης Καγιά, ήταν άμεση!

Η τρίτη δοκιμασία με την εμφάνιση των αγοριών τους, προκάλεσε μεγάλη "αναταραχή" σε όλα τα κορίτσια!

Ανάμεσα σε αυτές και η Άννα Μαρία, που βρέθηκε σε κατάσταση σοκ όταν είδε τον αγαπημένο της, «Περίμενα να συγκινηθείς παραπάνω, αλλά… Δεν χάρηκες πολύ που με είδες», με εκείνη να του απαντάει πως απλά δεν το περίμενε.

«Δεν θα μου το ξανακάνεις ποτέ αυτό, θα μου το ξανακάνεις; Θα φύγουμε;», της είπε, με εκείνη να απαντά, «ε, όχι σήμερα», και αμέσως να "ξεσπά" σε κλάματα, καθώς δεν ήξερε τι να του πει.