GNTM: Η Κάτια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της! «Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή...»

Τι είπε για την αιτία του χωρισμού της

GNTM: Η Κάτια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της! «Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή...»

Η Κάτια μετά τον τελικό του GNTM, μίλησε για τον χωρισμό της. «Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή...» είπε.

H ίδια μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της εξηγώντας τους λόγους που επέλεξε να χωρίσει με τον πρώην σύντροφο της.

«Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη πως θέλαμε να προχωρήσει η ιστορία μεταξύ μας αλλά… Είναι άνθρωπος που αγαπάω. Είναι οικογένειά μου ήδη. Το δαχτυλίδι ήταν ένα δώρο υποστήριξης και ένδειξης αγάπης. Όπως κάνουν μεταξύ τους τα ζευγάρια. Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου. Το ίδιο και αυτός. Οπότε είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι.

Δεν είμαστε πια μαζί. Αυτή τη στιγμή έχω ως στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο. Ήταν δική μου επιλογή να μην είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος με τρομερή κατανόηση. Καταλαβαίνει και τη δική μου θέση και πότε πρέπει να κάνει πίσω. Ο Γιάννης με ξέρει. Ξέρει πότε και τι πρέπει να κάνει» είπε.

Εντωμεταξύ δείτε την αμηχανία του νυν συντρόφου της, όταν έβλεπε τον τελικό και την πρόταση γάμου του πρώην της

GNTM: Bullying στο αγόρι της Άννας Μαρίας! Τα σχόλια ντροπής! "Θα σε αφήσει κοντέ!"

Σχόλια ντροπής κάτω από τις φωτογραφίες του συντρόφου της Άννας Μαρίας από το GNTM! "Θα σε αφήσει κοντέ" γράφουν στο αγόρι της κι αυτό λέγεται bullying!

Από την εμφάνισή του στον τελικό του ριάλιτι του STAR ξέσπασε θύελλα σχολίων όσον αφορά και την συμπεριφορά του και το ύψος του αλλά και γενικά το τι συνέβη στον τελικό, το twitter πήρε πραγματικά "φωτιά"!

Με μια βόλτα που κάναμε στο προφίλ του Τάσο, λοιπόν, στο instagram αντικρίσαμε πράγματα που πραγματικά είναι αισχρά! Κάτω από φωτογραφία που δημοσίευσε με το πρόσωπο της Άννας Μαρίας του έχουν σχολιάσει πολύ άσχημα...

Δείτε τις αναρτήσεις:

gntm τελικός άννα μαρία

Και τα απίστευτα σχόλια:

gntm τελικός

gntm άννα μαρια

gntm twitter

gntm σχέση άννα μαρία