Κάτια Ταραμπάνκο: "Άδειασε" τον πρώην σύντροφό της! «Ήταν απλά ένα δαχτυλίδι»!

Αποκάλυψε τα πάντα για την πρόταση γάμου!

Κάτια Ταραμπάνκο:

Η Κάτια Ταραμπάνκο δε δίστασε στιγμή και στην συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη νίκη της στο GNTM, "άδειασε" τον πρώην σύντροφό της για την πρόταση γάμου! «Ήταν απλά ένα δαχτυλίδι»!

Ο χθεσινός τελικός επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τις διαγωνιζόμενες, ωστόσο η Κάτια ήταν αυτή που ένιωσε τη μεγαλύτερη αμηχανία μιας και ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου on air!

Έτσι, μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», απάντησε για τα όσα έγιναν στον τελικό και για το τι συνέβη με την πρόταση!

«Δεν είδα το επεισόδιο για να μην ταραχτώ. Η πρόταση γάμου δεν ισχύει. Ήταν απλά ένα δαχτυλίδι. Δεν ήταν μονόπετρο. Απλά είπα πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί δε μπορούσα να το φορέσω για να μην επηρεάσω το styling. Δεν είχα τσέπες. Την ώρα που τον είδα είπα ή θα κλάψω η θα σκεφτώ τις δυο στρώσεις make up που φοράω. Εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου έβαλα έναν στόχο. Να φτάσω στον τελικό του GNTM και να το κερδίσω. Δεν ήθελα τίποτα να επηρεάσει τον στόχο μου. Υπάρχει αγάπη με τον Γιάννη.

Είναι μια σχέση δύο χρόνων πια. Όχι σα σύντροφοι, αλλά υπάρχει αγάπη και στήριξη. Υπάρχει και κατανόηση πως εγώ είμαι σε μια ηλικία που μπορώ να χτίσω την καριέρα μου. Ο Γιάννης έχει την αντίληψη να κάνει πίσω και να μου αφήσει τον χώρο μου. Μετά την έξοδό μου από το GNTM βρεθήκαμε, κάναμε κάποιες βόλτες. Και μετά αποφάσισα πως είναι καιρός να προχωρήσω μόνη μου. Γιατί χρειάζεται στοχοπροσήλωση, ενέργεια και δύναμη και δεν είμαι έτοιμη να δώσω ενέργεια σε έναν άνθρωπο. Είναι εγωιστικό να τον κρατάω στο πλευρό μου χωρίς να μπορώ να του δώσω αυτά που πρέπει να του δώσω».

Μία ακόμα αμήχανη στιγμή έλαβε χώρα χθες βράδυ, μιας και ο νυν σύντροφος της Κάτιας παρακολούθησε το επεισόδιο

GNTM: Η Κάτια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της! «Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή...»

Η Κάτια μετά τον τελικό του GNTM, μίλησε για τον χωρισμό της. «Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή...» είπε.

H ίδια μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της εξηγώντας τους λόγους που επέλεξε να χωρίσει με τον πρώην σύντροφο της.

«Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη πως θέλαμε να προχωρήσει η ιστορία μεταξύ μας αλλά… Είναι άνθρωπος που αγαπάω. Είναι οικογένειά μου ήδη. Το δαχτυλίδι ήταν ένα δώρο υποστήριξης και ένδειξης αγάπης. Όπως κάνουν μεταξύ τους τα ζευγάρια. Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου. Το ίδιο και αυτός. Οπότε είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι.

Δεν είμαστε πια μαζί. Αυτή τη στιγμή έχω ως στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο. Ήταν δική μου επιλογή να μην είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος με τρομερή κατανόηση. Καταλαβαίνει και τη δική μου θέση και πότε πρέπει να κάνει πίσω. Ο Γιάννης με ξέρει. Ξέρει πότε και τι πρέπει να κάνει» είπε.

Εντωμεταξύ δείτε την αμηχανία του νυν συντρόφου της, όταν έβλεπε τον τελικό και την πρόταση γάμου του πρώην της